Ioan Pisc Scradeanu, presedintele Federatiei Energetica si vicepresedinte al Blocului National Sindical, a fost gasit spanzurat in locuinta de serviciu. ”In ultimii ani a avut de luptat cu o suferinta pe care a pastrat-o pentru sine, a luptat din rasputeri si la final a pierdut”, se arata intr-un comunicat de presa al Blocului National Sindical. Trupul liderului de sindicat ar fi fost descoperit in apartamentul din Bucuresti, iar politistii confirma ca acesta s-a spanzurat.

Deocamdata, nu se cunosc motivele sinuciderii, insa acestea nu par sa aiba legatura cu situatia materiala a liderului de sindicat. Conform declaratiei de avere depusa in 2016, Scradeanu detinea cinci terenuri, o casa de locuit, un apartament si un spatiu comercial, toate in judetul Gorj.
Presedintele Federatiei Energetica avea in conturi aproximativ 240.000 de lei (peste 50.000 de euro), in timp ce in conturile sotiei sale decedate se afla suma de 70.000 de lei (aproximativ 15.000 de euro). Scraedeanu acordase si doua imprumuturi in nume personal, suma pe care o avea de recuperat fiind de aproximativ 35.000 de euro. Liderul de sindicat nu avea datorii, iar venitul sau anual era de 86.179 de lei, adica 7.181 de lei pe luna.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si