Close sidebar
Close sidebar

VIDEO | Liderul spiritual din Hunedoara reținut pentru viol, scapă de arest

Liderul comunităţii "Copiii Soarelui" a fost adus astăzi în faţa instanţei. Ardelean Farcaș, cunoscut drept “Adi de la Brad”, acuzat că a violat și șantajat mai multe adepte ale sectei pe care o crease de zeci de ani, contestat arestul preventiv și s-a plâns de condițiile din detenție.

Andreea Albu,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Liderul comunităţii "Copiii Soarelui", Ardelean Farcaş, cunoscut drept "Adi de la Brad", arestat preventiv pe 27 mai pentru şantaj, viol, împiedicarea accesului la învăţământul general obligatoriu şi exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi, a fost adus joi, 2 iunie, în faţa instanţei.

A fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile

Guru din Hunedoara a spus că are probleme cu inima și tratamentul pe care îl urmează nu poate fi administrat în arest. Din acest motiv a cerut judecarea în libertate. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI