Nicu Covaci, liderul trupei Phoenix trece prin momente grele. Acesta este grav bolnav, deși încă medicii nu i-au putut da un diagnostic concret.

Liderul trupei Phoenix ar avea probleme la creier

Artistul bănuiește că are o problemă la creier şi abia se mai poate mişca, lucru care îl determină să stea mai mult în pat, informează Romania Tv.

„Nu mă doare nimic, dar sunt așa de amețit că nu pot spune.

Sunt beat de cinci săptămâni, sunt beat tot timpul. Mă concentrez cu greu să îmi fac treaba, mă lupt. Nu sunt beat de la alcool, să fie clar, mă simt ca beat. Nu știu ce am, presupun că s-a întâmplat ceva la creier”, a spus Nicu Covaci pentru  Fanatik.

Nicu Covaci bolnav

Fotografie cu Nicu Covaci.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: O mamă va plăti cu ani grei de închisoare pentru crimele comise de fiul ei de 15 ani. Caz fără precedent

Ce tratament ia în prezent artistul?

Acesta a povestit că a mers la două spitale în Spania, la două în Timișoara și la unul în București, însă nimeni nu știe ce are mai exact. Unii i-ar fi spus că are ceva la creier, însă artistul nu știe momentan ce să mai creadă. Tot el a spus că are de urmat un tratament foarte strict, care implică foarte multe pastile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

”Dacă mă ridic în picioare amețesc de nu mai pot. Fac tratament, iau 20 de pastile dimineața, 3 pastile la prânz și încă 12 seara.

Asta trebuie să fac timp de trei luni. O mare bucurie, ce să zic”, a mai spus liderul trupei Phoenix.

Nicu Covaci bolnav

Nicu Covaci ar avea probleme la creier.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Eroare în dosarul Ferma Dacilor! Cornel Dinicu a fost plasat în arest la domiciliu, alături de doi martori cheie

Din cauza bolii, Nicu Covaci se simte mai neputincios ca niciodată, deoarece nu poate să facă nici măcar ceea ce-i place. Pentru a-i mai alina din suferință, Dan Pandrea un vechi prieten al artistului și-a anunțat vizita.

În vârstă de 77 de ani, Nicu Covaci locuiește în Moraira, Spania de 35 de ani. Acesta a mers într-o vacanță cu soția acolo, iar de atunci nu și-a mai dorit să se întoarcă acasă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si