Datele arată faptul că Lidia Buble a fost oprită în trafic de un echipaj de la Poliția Rutieră pentru un banal control de rutină. Se întâmpla în timp ce cântăreața se îndrepta spre locuința sa din București.

Agenții i-au cerut să sufle în aparatul etilotest, însă Lidia Buble a refuzat să facă acest lucru și a tras de timp cât a putut de mult.

Solista a sunat un prieten și i-a cerut acestuia un sfat, în condițiile în care consumase alcool înainte de a se urca la volan.

Citeste si: Ea este sora secretă a lui Răzvan Simion! Anca este stabilită în Germania FOTO

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sursele arată că prietenul a sfătuit-o să nu sufle în etilotest, ci să încerce să le ofere agenților „o mică atenție”.

În final, cântăreața i-a convins pe agenți să accepte o sumă de bani și să o lase să plece. Ba mai mult, polițiștii ar fi însoțit-o până acasă, întrucât le-a spus că nu avea bani cash la ea.

În momentul în care a ajuns acasă, Lidia Buble a constatat că nu are cash nici acolo, așa că a luat cardul și a mers la cel mai apropiat bancomat de unde a scos suma de

bani promisă celor doi agenți, potrivit Gândul.ro.

Citeste si: VIDEO| Anca Serea, mămică pentru a șasea oară

Cum au aflat procurorii de isprava Lidiei Buble

Ceea ce nu a știut Lidia Buble este faptul că telefonul prietenului său era monitorizat la solicitarea DIICOT, într-o anchetă care privea presupuse infracțiuni asimiliate criminalității organizate. 

După ce a scăpat de eventualele problemele de natură penală pe care ar fi putut să le aibă, Lidia Buble l-a sunat din nou pe prietenul său, căruia i-a mulțumit și i-a povestit cu lux de amănunt cum a reușit să iasă bine din această situație.

Citeste si: Lidia Buble și Harlys Becerra, probleme în paradis? Ce detaliu i-a dat de gol?

Procurorii DIICOT au deschis și un dosar de corupție în care sunt vizate fapte de instigare, dare și luare de mită. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si