Close sidebar
Close sidebar

Cu ce se ocupa Ligi de la Puterea Dragostei înainte să vină în emisiune?

Ligi de la Puterea Dragostei spune despre ea ca este o persoana hotarata, puternica, care mereu lupta pentru ceea ce isi dorește.

A.M.S.,

Ligi de la Puterea Dragostei

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

    Ligi de la Puterea Dragostei are 27 ani, locuieste in Cluj-Napoca, si e make-up artist.

    Ca orice tanara, viseaza sa isi gaseasca jumatatea, un barbat cu care sa imparta totul. Ceea ce nu accepta Ligia este sa fie inselata.

    Citeste si: Acum s-a aflat adevărul! Ce făcea Sergio Ștefano înainte de a veni la Puterea Dragostei

    Ligia Dolha, înainte de a participa la Puterea Dragostei, se ocupa de înfrumusețarea femeilor. Mai exact, Ligi este make-up artist și nu ezită să-și scoată în evidență calitățile cu ajutorul machiajului de fiecare dată când are ocazia.

    Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

    Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

    Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

    Ligi de la Puterea Dragostei

    Considerată una dintre cele mai sexy concurente din actualul sezon, Ligia nu a arătat întotdeauna așa. Înainte să participe la emisiune, aceasta a apelat la operații estetice.

    Și-a mărit sânii și buzele.

    Citeste si: Jador de la Puterea Dragostei povestește cum a ajuns să colaboreze cu Lino Golden. Cine a fost omul de legătură?

    De asemenea, și-a modificat și sprâncenele. Tânăra a recunoscut că a apelat la această emisiune pentru că i-a plăcut foarte mult ideea și pentru că și-ar dori să găsească un bărbat care să o facă fericită.

    Conștientă de atuurile sale fizice, Ligia își dorește un iubit pe măsură: să fie înalt, inteligent și frumos.

    Ligi de la Puterea Dragostei

    Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei”, șoc total! ”M-au trimis la plimbare”

     

    Citește-ne pe

    Clipul zilei
    Te-ar putea interesa si
    NOUTĂȚI