Ieri a fost ziua de naștere a fostului concurent al emisiunii „Puterea Dragostei”. Gabriel Vasiliu și-a serbat ziua alături de prietenie și de familie. Foștii concurenți cât și actualii concurenți ai emisiunii de la Kanal D au ținut să-i ureze mesaje cu „la mulți ani”.

Unul dintre mesajele speciale, primite de către Gabi, a fost din partea Ligiei Dolha. Blonda sexy i-a făcut un video special bărbatului: „Happy Birthday! Multă sănătate și multe binecuvântări!” i-a

zis Ligi de la „Puterea Dragostei”.

ligi de la puterea dragostei mesaj
Ligi Dolha și Gabriel Vasiliu.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce i-a făcut Livian de la „Puterea Dragostei”, iubitei sale Flori?! Gestul inedit al bărbatului

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Bia Comănici de la „Puterea Dragostei” nu a șters pozele cu Livian. Bruneta încă mai speră la o împăcare

Citeste si: Ligi de la „Puterea Dragostei”, imagini de senzație din cabina de probă. Cum a fost surprinsă blondina

Gabriel de la Puterea Dragostei este iubit de prieteni

Gabriel Vasiliu a transmis și el un mesaj: „Bună dimineața, oameni frumoși! M-am trezit atât de bine și de frumos, vă mulțumesc din suflet pentru toate urările pe care mi le-ați adresat.

Sunt foarte, foarte multe. Vreau să-mi cer scuze pentru că nu vă pot răspunde la toți. Vă doresc o zi minunată și vă mulțumesc din suflet!”.

ligi de la puterea dragostei mesaj
Gabriel Vasiliu de ziua lui.[Sursa foto: Instagram]

Printre concurenții care i-au transmis urări lui Gabriel Vasiliu, se numără George, Marius, Andreea Pirui, Ligi, Mariana, Philip Albu, Bianca Comănici, Alex Moroșanu, Paul, Găbiță de la Craiova, Cristian Comănici, dar și prezentatoarea TV Cornelia Ionescu.

ligi de la puterea dragostei mesaj
Ligi de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]

Gabriel Vasiliu a format un cuplu cu Daiana Marcu în casa „Puterea Dragostei” de la Kanal D. Tânărul a ieșit din cadrul competiției și s-a cuplat cu o focoasă brunetă cu care urma să facă nunta. În prezent, Gabi de la „Puterea Dragostei” este singur și în căutarea fericirii.

Citeste si: Jador, două dintr-o lovitură. Ce declarații siropoase a făcut artistul unor tinere domnișoare


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si