Liliana Cercel (49 de ani), din Vatra Dornei, femeie imobilizata intr-un scaun cu rotile, in urma unui accident, s-a mutat in locuinta sociala pe care a primit-o. Cel care a ajutat-o insa la renovare si care s-a implicat inca de la inceput, dupa ce a fost impresionat de povestea ei, este un Andrei Viorel, un tanar din Suceava, care a devenit vedeta locala prin prisma faptelor bune pe care le face.

Liliana Cercel a primit de la Primaria Vatra Dornei, o locuinta la parter, anul trecut, dupa o lunga perioada de asteptare, astfel ca femeia poate iesi din casa fara sa mai depinda de cineva care sa o care pe brate, ea fiind in scaun cu rotile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Casa a fost una veche, degradata, cu pereti distrusi, in care nu se putea locui daca nu era renovata. Andrei Viorel, care a crescut in centrele de plasament, la fel ca si Liliana Cercel, a ajutat-o inca de la inceput. Fiind initiator al campaniei de ajutorare a copiilor din Casa Vladimir, din Vatra Dornei, Andrei Viorel a facut mai multe actiuni si pentru Liliana Cercel.

In numai 4 luni, Andrei Viorel a reusit sa-i renoveze complet locuinta si sa-i creeze Lilianei toate conditiile. Acum femeia e fericita ca poate iesi si intra singura din casa, fara sa mai depinde de alti oameni care o carau pe brate pana afara. Acum, cu scaunul cu rotile, Liliana iese cand doreste la aer curat.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si