Close sidebar
Close sidebar

Liliana Cercel, femeia imobilizata in scaun cu rotile, si-a vazut visul implinit! De cand s-a mutat, poate iesi singura din casa – Foto

Liliana Cercel, in varsta de 49 de ani, din Vatra Dornei, este imobilizata intr-un scaun cu rotile, de ani buni. In urma cu cateva luni, femeii i s-a implinit cel mai mare vis: acela de a avea o locuinta la parter, asa incat sa poata iesi si intra singura din casa.

G.G.,


DISTRIBUIE
acest articol

Liliana Cercel (49 de ani), din Vatra Dornei, femeie imobilizata intr-un scaun cu rotile, in urma unui accident, s-a mutat in locuinta sociala pe care a primit-o. Cel care a ajutat-o insa la renovare si care s-a implicat inca de la inceput, dupa ce a fost impresionat de povestea ei, este un Andrei Viorel, un tanar din Suceava, care a devenit vedeta locala prin prisma faptelor bune pe care le face.

Liliana Cercel a primit de la Primaria Vatra Dornei, o locuinta la parter, anul trecut, dupa o lunga perioada de asteptare, astfel ca femeia poate iesi din casa fara sa mai depinda de cineva care sa o care pe brate, ea fiind in scaun cu rotile.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Casa a fost una veche, degradata, cu pereti distrusi, in care nu se putea locui daca nu era renovata. Andrei Viorel, care a crescut in centrele de plasament, la fel ca si Liliana Cercel, a ajutat-o inca de la inceput.

Fiind initiator al campaniei de ajutorare a copiilor din Casa Vladimir, din Vatra Dornei, Andrei Viorel a facut mai multe actiuni si pentru Liliana Cercel.

In numai 4 luni, Andrei Viorel a reusit sa-i renoveze complet locuinta si sa-i creeze Lilianei toate conditiile. Acum femeia e fericita ca poate iesi si intra singura din casa, fara sa mai depinde de alti oameni care o carau pe brate pana afara.

Acum, cu scaunul cu rotile, Liliana iese cand doreste la aer curat.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI