Close sidebar
Close sidebar

Linie telefonică suplimentară pentru românii afectați de zborurile anulate

Ministerul Afacerilor Externe anunță că pune la dispoziție un număr de telefon pentru cetățenii afectați de zborurile companiei Blue Air.

Diana Puiu,

Linie telefonică suplimentară pentu românii afectați de zborurile anulate

[Sursa foto: avitrader.com]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Românii care au nevoie de asistență din cauza situației cunoscute deja pot solicita diferite informații la numărul 004 021 4311869.
Contactele anunțate deja în cursul zilei de miercuri, și anume: numărul 004 0751084537 şi adresa de email callcenter@mae.ro rămân disponibile în continuare.

Citeste si: MAE: Peste 620 de români afectaţi de anularea zborurilor Blue Air au solicitat sprijin să revină în ţară

În cazul grupurilor de persoane, ME recomandă ca doar o singură persoană să contacteze personalul consular, apoi să transmită informațiile mai departe.

Citeste si: VIDEO- UPDATE Criza Blue Air. Conturile companiei aeriene au fost oficial deblocate

Conturile companiei au fost deblocate

După scandalul suspendării zborurilor de către compania aeriană Blue Air, Administraţia Fondului pentru Mediu anunţă, miercuri, că a suspendat poprirea conturilor companiei Blue Air.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Reacția TAROM după suspendarea zborurilor Blue Air: Vom depune toate eforturile pentru cetățenii blocați în aeroporturi, deși este o perioadă aglomerată și cu factor de încărcare maxim

”În urma solicitării transmise în dimineaţa zilei de 7 septembrie 2022, de eşalonare la plată a obligaţiilor restante la Fondul pentru Mediu şi a transmiterii documentaţiei necesare pentru începerea procedurii de eşalonare, în conformitate cu prevederile Legii nr.

207/2015 privind Codul de procedură fiscală, cu modificările şi completările ulterioare, Administraţia Fondului pentru Mediu a decis suspendarea popririi asupra disponibilităţilor băneşti ale companiei BLUE AIR AVIATION S.A şi stabilirea unui grafic pe 12 luni pentru achitarea creanţei”, a transmis AFM, într-un comunicat de presă.

Citeste si: Zboruri anulate Blue Air: Ce poţi să faci dacă eşti afectat de suspendarea curselor companiei aeriene?

Mii de români sunt "prizonierii" unui război care se poartă între compania aeriană Blue Air și autoritățile române, după ce operatorul aerian a anunțat sistarea tuturor zborurilor până la data de 12 septembrie. Motivul este reprezentat de blocarea conturilor companiei aeriene de către autorități.  

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI