Jucătorul echipei Paris Saint-Germain, Lionel Messi, a câştigat Balonul de Aur, luni seară, acesta fiind al şaptelea trofeu pentru el.

Al șaptelea Balon de Aur din carieră pentru argentinian

Robert Lewandowski (Bayern Munchen) a câştigat trofeul de golgheter, iar Gianluigi Donnarumma (PSG, fost la AC Milan) a fost desemnat cel mai bun portar.

„E incredibil să fiu iar aici.

Mulțumesc colegilor de la Barcelona, de la Paris, antrenorilor, familiei, tuturor. Cred că am câștigat acest premiu datorită trofeului cucerit cu naționala, Copa America. A însemnat enorm pentru mine. E prima dată când câștig Balonul de Aur jucând aici, în Paris, și e o mare onoare pentru mine”, a declarat Lionel Messi.

Citeste si: O româncă se află în prefinala concursului Miss Italia

Polonezul Lewandowski a fost pe 2, iar Jorginho a fost pe 3

Messi este câştigător cu Argentina în acest an al Copei America. Argentinianul a părăsit Barcelona în vară și a semnat cu PSG.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cristiano Ronaldo, a ocupat doar locul 6 în acest clasament, pe când fostul său coleg de la Real Madrid, Karim Benzema, a fost pe locul 4.

Titlul de cel mai bun club al anului a revenit celor de la Chelsea.

Citeste si: Doliu în fotbalul românesc. Un fost jucător de la UTA Arad a trecut în neființă


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si