Modul uimitor în care starul argentinian Lionel Messi s-a bucurat în fața antrenorului Louis van Gaal după victoria Argentinei în fața Olandei la Cupa Mondială din 2022 a avut un motiv clar.

Citește și: Balonul de Aur 2023. Messi sau Haaland? Cine sunt favoriții la cotele de pariuri pentru marele trofeu de la Paris

Messi ar fi făcut gestul cu mâinile la urechi pentru că van Gaal „aproape a distrus cariera eroului argentinian al lui Messi, Juan Roman Riquelme”.

Starul de la Inter Miami a sărbătorit într-un mod neobișnuit în fața antrenorului olandez în meciul de la Cupa Mondială din Qatar.

Potrivit unui documentar Netflix lansat recent, Messi i-a plătit o poliță mai veche lui Louis van Gaal.

De altfel, după victoria spectaculoasă în fața Olandei, Messi a fost văzut într-un schimb tensionat cu Louis van Gaal.

messi louis van gaal

Messi, într-un schimb tensionat de replici cu antrenorul olandez

[Sursa foto: Daily Mail]

Messi, poliță plătită lui Louis van Gaal

Motivele din spatele gestului uimitor al lui Lionel Messi față de antrenorul Olandei Louis van Gaal la Cupa Mondială au fost dezvăluite într-un nou documentar Netflix, scrie Daily Mail.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Superstarul argentinian a ridicat cel mai prestigios trofeu al fotbalului în decembrie 2022, după un parcurs formidabil pe tot parcursul turneului.

Messi a uimit pe teren cu performanțele sale senzaționale, dar a fost, de asemenea, atras în unele controverse și mici scandaluri pe parcurs.

În timpul confruntării din sferturile de finală împotriva Olandei, unde Argentina a triumfat la penalty-uri în fața Olandei (cu scorul egal 2-2 în timpul normal de joc), Messi a fost văzut instigând la adresa băncii adversarilor după ce a marcat în meci.

Messi a alergat spre banca Olandei înainte de a-și întinde urechile cu cele două palme în direcția lor- fapt care i-a scos din minți pe antrenorii și jucătorii olandezi.

Acum, s-a confirmat că Messi a făcut acel gest de frondă ca un omagiu adus eroului său sportiv Juan Roman Riquelme- care s-a certat cu van Gaal în timp ce juca la Barcelona.

În docuemntarul „Captains of the World” de la Netflix, jurnalistul Julien Laurens a spus: „Van Gaal aproape a distrus cariera idolului lui Messi, Juan Roman Riquelme".

Antrenorul olandez a refuzat să-l folosească titular pe argentinianul Riquelme la Barcelona. "Messi nu a uitat niciodată asta", a dezvăluit jurnalistul.

Messi și Riquelme, o relație specială

Căpitanul Argentinei a dezvăluit ulterior că a avut o comunicare continuă cu idolul său pe tot parcursul turneului din Qatar.

Citeste si: Monica Tatoiu, despre greutățile prin care a trecut în adolescență! În ce condiții a stat femeia de afaceri: „Aveam leucoplast pe ușă, iar ploșnițele treceau prin leucoplast.”- kfetele.ro

Citeste si: Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune- radioimpuls.ro

În același documentar, Messi a spus: „De mulți ani, vorbesc cu Roman.

Iar la Cupa Mondială am vorbit după meciuri'.

După fluierul final al meciului, Van Gaal și Messi au fost văzuți în ceea ce părea a fi un schimb tensionat după fluierul final, în care argentinianul i-ar fi spus managerului: "Vorbești prea mult".

După meci, el le-a mai spus reporterilor: „Nu am respect pentru Van Gaal după comentariile sale înainte de meci și unii jucători olandezi au vorbit prea mult în timpul jocului".

messi Juan Roman Riquelme

Eroul lui Messi, argentinanul Juan Roman Riquelme făcea adeseori semnul cu mîinile la urechi

[Sursa foto: Daily Mail]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si