Sursă foto: Mediafax

Care sunt restrictiile impuse in localitatile cu incidenta de peste 6 la mie

Conform hotărârii de guvern de săptămâna trecută, în judeţele/localităţile cu o incidenţă între 3 şi 6 la mie, accesul la mai multe activităţi este permis doar în baza certificatului verde, care atestă că o persoană a fost vaccinată, are un test COVID negativ sau a trecut prin boală în ultimele 6 luni.

Certificatul verde COVID-19 va fi necesar pentru accesul în localuri, restaurante, evenimente publice şi private, concerte, spectacole, piscine.

Lista localitatilor cu cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19 in ultimele 14 zile

 Lista localitatilor cu cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19

Lista localitatilor cu cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19

Lista localitatilor cu cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19. Care este situația în Capitală

Rata de incidență în București a crescut cu viteză în ultima lună, de la 1,5 la mie cât era în data de 13 septembrie, la cifra uluitoare din prezent. Cu o zi mai devreme, rata de incidență era de 14,7 la mie. 

Citeste si: Fiica interpretului de muzică populară Petrică Moise a murit de COVID, la o săptămână după tatăl său

Cele mai multe cazuri noi de COVID-19, în București

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunţat marți 16.743 de noi cazuri de infectare cu coronavirus, dintre care cele mai multe (2.380) au fost în Bucureşti.

În ultimele 24 de ore, 442 de persoane au decedat, fiind depăşit numărul de 40.000 de decese. La ATI sunt internaţi 1.667 de pacienţi cu COVID-19. 428 de copii cu COVID-19 sunt în spital, 39 dintre ei fiind la ATI.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Uniunea Europeană ar putea achiziționa un nou medicament pentru COVID-19

Lista localitatilor cu cea mai mare incidenta a cazurilor de COVID-19. Nu mai există locuri libere la ATI 

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat marţi, 12 octombrie 2021, faptul că nu există niciun loc liber în secţiile ATI pentru pacienţii cu forme severe de coronavirus, altele decât cele special destinate celor care au şi alte afecţiuni asociate.

La nivelul întregii țări există doar 1.561 de paturi de ATI destinate pacienţilor bolnavi de coronavirus, iar în acest moment nu mai există niciunul liber.

Un sfert dintre școlile din București au trecut în online

Inspectoratul Școlar București se confruntă cu un val de cereri din partea școlilor de a trece în online, 110 unități de învățământ, adică aproape un sfert, cerând în ultimele 24 de ore suspendarea fizică a cursurilor.

Sorin Cîmpeanu a anunţat, marţi seară, că peste o sută de şcoli din Capitală au solicitat trecerea la cursuri online, nouă dintre cereri fiind bazate pe motive epidemiologice.

Lista completă AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si