Potrivit primelor informații apărute în spațiul public, se pare că ar fi vorba de un bărbat care a amenințat că își pune capăt zilelor, având intenția de a se aruncă de la etaj. Incidentul a avut loc în municipiul Constanța, pe raza Secției 5 Poliție.

Înainte ca polițiștii să ajungă la fața locului, individul a fost persuadat să renunțe la acțiunea sa extremă și a fost dus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța de către personalul SMURD.

Lista tragediilor continuă în Constanța! Un bărbat amenință că se aruncă de la etaj. Autoritățile sunt în alertă

Autoritățile din județul Constanța sunt în alertă

[Sursa foto: istock.com]

Citește și: VIDEO- Concert spectaculos la răsăritul soarelui. Corul Madrigal și actorul Marius Manole au suținut un recital pe malul mării, sub privirile a 600 de persoane

De acolo, echipajul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) a preluat cazul și l-a transportat la Spitalul de Psihiatrie Palazu Mare, în vederea unor investigații detaliate.

Explozie în zona digului din Costineşti| Posibil să fie mină marină| O a doua mină ar fi fost identificată în larg

Autorităţile din Constanţa intervin în aceste momente, după o explozie care a avut loc în zona digului din faţa unui cunoscut hotel din Costineşti. Forţele Navale Române cercetează zona, după ce s-a semnalat faptul că o a doua mină marină ar pluti în zonă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Constanţa a anunțat în urmă cu puțin timp, o explozie în zona digului din fața Hotelului Forum din Costineşti.

Citește și: EXCLUSIV- Afacerea de succes a doi soți din Buzău. Ce au obținut după ce au combinat mierea cu fructe: ”Avem un brevet pe acest produs la nivel european”

„Posibil mină marină”, au transmis reprezentanții ISU Constanța.

La faţa locului intervin mai multe echipaje.

Intervin Statia Tuzla cu 1 ASAS, SMURD B2 si RHIB Eforie.

O echipă de scafandri din cadrul Forțelor Navale Române a plecat la Costinești pentru a investiga incidentul.

Citește și: Un român căutat internațional a fost prins în Bacău. Tânărul căutat de francezi se ascundea într-o locuință din Onești


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si