Cu preturi ca-n Miami si cu oferte care, uneori, lasa de dorit, litoralul romanesc a atras in 2018 valuri de turisti. Iar turoperatorii au fost nevoiti sa suplimenteze numarul angajatilor si sa sa-si extinda sediile pentru a face fata rezervarilor. Spre exemplu numai aceasta agentie a trimis 150.000 de turisti in statiunile de la mare, in sezonul trecut.

Stefan Necula, director agentie de turism: 2018 a fost un sezon foarte bun, acest lucru se datoreaza capacitatii noastre foarte mari de procesare a rezervarilor.

00.22+ 00.27 am ajuns la o cifra de afacere de 23 de milioane de euro. Fata de 2017 am avut o crestere de 40 la suta.

Cele mai cautate destinatii au fost statiunile unde s-a investit serios in constructia de noi hoteluri cu dotari moderne.

Stefan Necula, director agentie de turism: Mamaia este in topul cererii clientilor nostri, urmata de Eforie Nord si Venus.

Citeste si: Criză de medici în spitalele din România! Bolnavii mor pe holuri din cauza deficitului de personal

Evident statiunea Mamaia este numarul 1 si la categoria turistul anului.

Daniel Savopol- Recordul absolut la capitolul pachete achizitionate este detinut de un turist care a platit, atentie, tineti-va bine, 4.700 de euro pentru a sta 18 nopti intr-un hotel de 5 stele din Statiunea Mamaia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

In medie insa un sejur s-a dat in 2018 cu 1700 de lei, iar cel mai ieftin a fost un pachet de 5 zile achizitionat la pretul de 360 de lei.

Elena Oprea, manager hotel 4 stele din Statiunea Mamaia: 10.13 Pentru noi a fost un sezon mai bun decat 2017, poate si ca urmare ca sa spun asa a tichetelor de vacanta. 10.22+ 10.40 De asemenea am observant si o crestere in 2018 fata de 2017 pentru sejururile platite in avans.

Semne bune are si anul 2019. Aceeasi agentie de turism care, anul trecut,a avut vanzari record pentru litoralul romanesc, a vandut, pana acum, in luna ianuarie, peste 500 de vacante pe zi,pentru aceleasi destinatii.

"Ok, inteleg ca doriti un sejur de 6 nopti din 25 august. Da? 05.08+05.40 Cu allinclusive si plata integral pana de 31 ianuarie tariful camerei este 2970 de lei pentru ambele persoane.", a spus telefonista.

Stefan Necula, director agentie de turism: Fata de 2018 credem ca vom avea o crestere de 30 la suta si se bazeaza pe cresterile pe care le-am inregistrat in ultimii ani.

In aceasta perioada operatorii din turism au inceput sa vanda pe langa vacantele de vara si sejururi pentru Sfantul Valentin dar si pentru Paste.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si