Close sidebar
Close sidebar

Litoralul românesc este in topul preferințelor! S-au înregistrat vânzări record

Litoralul romanesc a devenit o adevarata mina de aur, pentru agentiile din turism! Spre exemplu, unul dintre cei mai performanti turoperatori a vandut in 2018 sejururi la mare in valoare de 23 de milioane de euro. Si tot vara trecuta un roman a platit suma record de 4.700 de euro, pentru o vacanta in Statiunea Mamaia.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Cu preturi ca-n Miami si cu oferte care, uneori, lasa de dorit, litoralul romanesc a atras in 2018 valuri de turisti. Iar turoperatorii au fost nevoiti sa suplimenteze numarul angajatilor si sa sa-si extinda sediile pentru a face fata rezervarilor. Spre exemplu numai aceasta agentie a trimis 150.000 de turisti in statiunile de la mare, in sezonul trecut.

Stefan Necula, director agentie de turism: 2018 a fost un sezon foarte bun, acest lucru se datoreaza capacitatii noastre foarte mari de procesare a rezervarilor. 00.22+ 00.27 am ajuns la o cifra de afacere de 23 de milioane de euro. Fata de 2017 am avut o crestere de 40 la suta.

Cele mai cautate destinatii au fost statiunile unde s-a investit serios in constructia de noi hoteluri cu dotari moderne.

Stefan Necula, director agentie de turism: Mamaia este in topul cererii clientilor nostri, urmata de Eforie Nord si Venus.

Citeste si: Criză de medici în spitalele din România! Bolnavii mor pe holuri din cauza deficitului de personal

Evident statiunea Mamaia este numarul 1 si la categoria turistul anului.

Daniel Savopol- Recordul absolut la capitolul pachete achizitionate este detinut de un turist care a platit, atentie, tineti-va bine, 4.700 de euro pentru a sta 18 nopti intr-un hotel de 5 stele din Statiunea Mamaia.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

In medie insa un sejur s-a dat in 2018 cu 1700 de lei, iar cel mai ieftin a fost un pachet de 5 zile achizitionat la pretul de 360 de lei.

Elena Oprea, manager hotel 4 stele din Statiunea Mamaia: 10.13 Pentru noi a fost un sezon mai bun decat 2017, poate si ca urmare ca sa spun asa a tichetelor de vacanta. 10.22+ 10.40

De asemenea am observant si o crestere in 2018 fata de 2017 pentru sejururile platite in avans.

Semne bune are si anul 2019. Aceeasi agentie de turism care, anul trecut,a avut vanzari record pentru litoralul romanesc, a vandut, pana acum, in luna ianuarie, peste 500 de vacante pe zi,pentru aceleasi destinatii.

"Ok, inteleg ca doriti un sejur de 6 nopti din 25 august. Da? 05.08+05.40 Cu allinclusive si plata integral pana de 31 ianuarie tariful camerei este 2970 de lei pentru ambele persoane.", a spus telefonista.

Stefan Necula, director agentie de turism: Fata de 2018 credem ca vom avea o crestere de 30 la suta si se bazeaza pe cresterile pe care le-am inregistrat in ultimii ani.

In aceasta perioada operatorii din turism au inceput sa vanda pe langa vacantele de vara si sejururi pentru Sfantul Valentin dar si pentru Paste.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI