Indiferent de anotimp, litoralul romanesc e o adevarata mina de aur pentru agentiile din turism! Unul dintre cei mai performanti turoperatori a vandut anul trecut sejururi la mare in valoare de 23 de milioane de euro. Iar cei mai pretentiosi turisti sunt dispusi sa plateasca mii de euro pentru o vacanta de lux in Mamaia.

Litoralul nostru, renumit pentru distractie si pentru plajele de lux, a ramas preferatul romanilor.

In ciuda preturilor ca-n tarile exotice, agentiile au vandut anul trecut de doua ori mai multe vacante la mare decat in 2017.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ultimă oră! A murit Ioana Condea, fata mutilată și băgată în comă de un proxenet în Germania


Cea mai cautata destinatie a fost, ca-n fiecare an, statiunea Mamaia. Tot aici a fost vandut si cel mai scump sejur.

Recordul absolut la capitolul pachete achizitionate este detinut de un turist care a platit, atentie, tineti-va bine, 4.700 de euro pentru a sta 18 nopti intr-un hotel de 5 stele din Statiunea Mamaia.

In medie, insa, un sejur de 5 nopti a costat 1700 de lei, iar cel mai ieftin a avut pretul de 360 de lei.

PRETUL VACANTELOR PE LITORAL IN 2018

1700 de lei- 5 nopti la mare- tarif mediu
360 de lei- 5 nopti la mare- tarif minim

Semne bune are si anul 2019. Aceeasi agentie de turism a vandut deja luna aceasta 500 de vacante pe zi, pentru Mamaia, Eforie Nord si Venus.

In aceasta perioada operatorii din turism au inceput sa vanda pe langa vacantele de vara si sejururi pentru Sfantul Valentin dar si pentru Paste.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si