Close sidebar
Close sidebar

Live pe Facebook din inchisoarea Gherla: ""E bine, mancarica, vine om cu pachete, alea, muzicuta, tigarele"

Un puscarias care sustine ca este incarcerat la penitenciarul Gherla a ajuns vedeta pe internet dupa ce a facut o transmisiune live din celula, pe Facebook.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"E bine, mancarica, vine om cu pachete, alea, muzicuta, tigarele. Ce sa faci. Ne descurcam si noi cum putem manca-v-as.... voastra. Nu e ca afara, dar e binisor. Nu mi-e greu, mi-e bine", spune puscariasul, potrivit RTV.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

"Dati-mi cerere pe Facebook, eu mai intru seara asa. Mai vorbim pe Facebook, mai fac un live, mai alea. Are voie smecherii sa faca. E, am dat o pana. L-am smanglit prin niste combinatii telefonul. Suntem si noi oameni de la Iasi. Ne cunoaste si pe noi Cordunenii. Andreian "Beleaua" Corduneanu e langa mine aici, e prietenu' meu bun", mai spune individul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI