Livian de la Puterea Dragostei şi Renata au avut o relație în trecut, pe vremea când Livian avea numai 20 de ani. Acum, Renata ar fi studentă în Turcia și cei doi și-ar fi reluat relație de mai bine de două luni. În plus, în prezent, tânăra este brunetă și a suferit mai multe intervenții estetice.

Cine este Renata, presupusa iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei?

„O cheama Renata si este fosta lui Livian. A fost cu ea cand avea 20 de ani. Cand a fost el in vacanta in Romania s-a intalnit cu ea. Am inteles ca fata asta lucreaza ca dansatoare prin cluburi. Are foarte multe operatii si este total alta persoana acum, fata de vremurile cand era cu Livian si era blonda”, sunt informațiile care au fost publice de Reea si Tina pe vlog.

Citeste si: Scandal în casa „Puterea Dragostei”. Bianca și Andreea Pirui replici dure: „Ai fost cu jumătate din Zalău!”

Livian de la Puterea Dragostei iubită.  Renata era blondă la acea vreme, nu avea operații și este de nerecunoscut. În fotografia de acum aproximativ 7 ani, Livian sta în genunchi în fața Renatei, imitând o cerere în căsătorie, doar că în loc de inel are în mână un teanc de bani.

Livian de la Puterea Dragostei iubita
Livian de la Puterea Dragostei iubita

Livian de la Puterea Dragostei iubită.  Dezvăluiri făcute de Andreea Pirui

Rina și Tina au spus totul în noul lor vlog pe care l-au urcat pe contul de Youtube. Informația a fost făcută publică de nimeni alta decât Andreea Pirui, cea care în urmă cu câteva zile a dezvăluit faptul că Livian a publicat filmulețele cu Bianca.

„Liviane, ai iubită de două luni și tu ne minți că suferi după Bianca Comănici? De aia nu voiai tu să te împaci cu Bianca. Am aflat acum. Andreea Pirui a devăzăluit că Livian are relație în Turcia, a zis ea, dar noi am investigat și am aflat că e de fapt din România.

Citeste si: Ella și Livian de la „Puterea Dragostei” o nouă idilă?! Concurenții dau cărțile pe față

Livian de la Puterea Dragostei iubită.  E româncă care e acum în Turcia. Am săpat puțin și am aflat și numele fetei cu care Livian este împreună. Seamănă cu numele unui concurent din casa Puterea Dragostei. Andreea Pirui a zis că a zis-o la glumă, dar se pare că e adevărat. O cheamă Renata. Andreea Pirui ar fi vrut să nu îi dea numele, pentru că o respectă foarte mult”, au spus Reea și Tina în vlogul lor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Livian de la Puterea Dragostei iubita
Livian de la Puterea Dragostei iubita

Citeste si: Puterea Dragostei 16 iunie: Andreea Pirui rupe tăcerea despre relația lui Livian cu Renata: „Vrei să-ți spun cu cine o înșeli tu pe domnișoara?”

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Livian de la Puterea Dragostei iubită.  „Livian și Bianca au fost la hotel împreună, probabil Renata era ocupată atunci. Ei au petrecut noaptea împreună, iar Bianca a plecat separat cu taxiul. Pirui le-a spus de ce nu își asumă relația și în emisiune, dacă tot se întâlnesc pe ascuns la hotel. Apoi Pirui a făcut-o prostituată pe Bianca. Fetele astea își aduc acuze foarte nașpa. ”, au mai afirmat fetele în vlogul lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si