Close sidebar
Close sidebar

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj pentru prietenii falși: "N-am așteptări"

Livian de la Puterea Dragostei a publicat un vlog pe canalul său de Youtube pentru a clarifiaca situația cu întoarcerea lui în casă. Printre altele a vorbit și despre prietenii falși.

K.B.,

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj pentru prietenii falși

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"Am văzut că vă agitați că ală nu-ți e prieten, ală îți e prieten. Bă, știu cine îmi e prieten și cine nu. Așa cum voi vă dați seama eu mi-am dat seama de mult. Stați liniștiți că mi-am dat seama de mult. Nu-s nebun, nu-s paranoic, nu-s nimic. Eu le știu. Și vă întrebați de ce nu-s supărat. N-am așteptări. De la foarte puțini oameni am avut așteptări în competiția asta și foarte puțini mi-au rămas aproape. Până acum cei care chiar au fost acolo și mi-au dovedit au fost: Poptelecan, Rucu Robert, Bogdan Mocanu."

Citeste si: Uluitor! Ce decizie a luat Alex Zănoagă pentru ziua în care se va naște copilul său! Simina a rămas fără glas! ”Mă vor scoate cu forța de acolo”! EXCLUSIV

Citeste si: Dragoste la prima vedere! Pe cine a pus ochii Cătălin, noul mascul feroce de la Puterea Dragostei?

Citeste si: Jador de la „Puterea Dragostei”, la mijloc în triunghiul amoros cu Ligi și Ella: „Așa am simțit...e o femeie greu de atins!”. Concurentul s-a îndrăgostit de blondă

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Livian de la Puterea Dragostei, mesaj pentru prietenii falși
Livian de la Puterea Dragostei, mesaj pentru prietenii falși

Dragoste la prima vedere! Pe cine a pus ochii Cătălin, noul mascul feroce de la Puterea Dragostei?

Catalin este noul mascul feroce de la Puterea Dragostei! A pus ochii pe Ella? Se pare ca Ionut a pierdut cursa spre inima Ellei!

Cătălin de la Puterea Dragostei. Casa" Puterea dragostei" a primit un nou concurent, pe Cătălin. Tânărul s-a arătat cel mai interesat de Ella, cu care a și dansat.

Faptul că Ella a dansat cu Cătălin l-a supărat pe Ionuț.

Răspunsul ei a fost cât de poate de clar: ”Lasă că mai sunt fete”.

Cătălin de la Puterea Dragostei. Întrebat de Bianca dacă vrea să lupte pentru Ella, Ionuț i-a răspuns: ”Voiam, dar... intențiile mele...”.

Ella a continuat însă să fie tranșantă cu el: ”N-am nevoie de un băiat care nu știe să lupte. M-ai dezamăgit, Ionuț”.

Cine este Ionuț, noul concurent de la Puterea dragostei. Fetele au sărit pe el: ”Bine ai venit, Ionuț! Cu ce gânduri pe la noi?”

Puterea dragostei. Un nou concurent a intrat în emisiune. Este vorba de Ionuț care deja a stârnit agitație în rândul fetelor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI