Livian Pop uimește din nou. Tânărul i-a adresat mamei sale o întrebare: „Mamă o să-i faci față și lui Tokyo (papagalul) și viitorului nepot?”. Băiatul lui Nelson Mondialu își dorește cu desăvârșire să devină tată.

Citeste si: Ella și Livian de la „Puterea Dragostei”, din nou împreună. Unde au fost surprinși cei doi

Livian Pop nu are iubită

În ciuda faptului că-și dorește să devină tată, Livian Pop duce o viață de burlac. Fostul concurent al emisiunii „Puterea Dragostei” face cumpărăturile, calcă și chiar își gătește singur.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”- la un pas să fie abuzat sexual de un interlop celebru. Liderul grupării Sportivilor a făcut anunțul

După despărțirea de Florentina Neagu, tânărul nu și-a mai refăcut viața. Livian s-a mutat singur și duce o viață de burlac convins.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei”- mesaj pentru Bianca Comănici la 8 luni după despărțire

livian de la puterea dragostei tătic
Livian Pop.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei îi ia apărarea lui Jador de la Survivor 2021: "L-a împins..."

Livian Pop și Bianca Comănici au format unul dintre cele mai iubite cupluri din casa iubirii. Cei doi s-au cunoscut acolo și apoi s-au iubit nebunește.

După terminarea emisiunii, cuplul a decis să mai fie împreună pentru o scurtă perioadă de timp. Cei doi au ales să meargă pe drumuri diferite.

Citeste si: Ne pleacă ”valorile”! Nelson Mondialu a anunțat că părăsește România și se mută în Ungaria! Ce se întâmplă cu Livian?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si