Băiatul lui Nelson Mondialu  și-a găsit jumătatea. Livian se iubește cu o tânără blondină pe care a ales să o ia de soție. Tânărul a postat o imagine în mediul online alături de partenera sa, dar și de părinții lui. Tânăra este îmbrăcată într-o rochie scurtă albă, cu o pălărie pe cap, ținând în mână un buchet de trandafiri albi. Livian poartă un costum bleumarin elegant, iar Nelson Mondialu și doamna lui sunt și ei îmbrăcați de petrecere.

Citește si: Fosta iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” este prietenă cu Meda. Cum au fost surprinse cele două tinere

„Cu ajutorul lui Dumnezeu am reușit să încep o nouă etapă a vieții și un nou drum drept și minunat alături de familie și credință.
O nouă etapă în familie !❤️🙏”, a transmis Livian Pop.

Livian de la „Puterea Dragostei” iubește din nou

Livian și iubita sa au o relație de ceva timp, iar acum au decis să facă pasul cel mare. Tânărul și partenera sa au fost plecați și în vacanță în vara aceasta.

Nelson Mondialu a anunțat la scurt timp după nuntă că familia lor s-a mărit, iar acum sunt cinci membri. Așadar, iubita lui Livian Pop este însărcinată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

livian pop iubită

Livian Pop și partenera sa.

[Sursa foto: Facebook]

Citește si: Tatăl lui Livian de la „Puterea Dragostei” a fost amenințat cu moartea de fiul Clejanilor: „Nelson Mondialu, cu un telefon îți închid gura!”

Citește si: Ella și Livian de la „Puterea Dragostei”, din nou împreună. Unde au fost surprinși cei doi

Fostul concurent al show-ului matrimonial și-a filmat mama la salonul de înfrumusețare înainte de marele eveniment. Livian o iubește nespus de mult pe cea care i-a dat viață. Acum se pare că este fericit în totalitate, iar familia lui s-a întregit. Rămâne de văzut unde vor petrece luna de miere cei doi îndrăgostiți.

Citește si: Când va avea loc următoarea întâlnire dintre Bianca Comănici și Livian, în fața instanței! Mesaj pentru fostul ei iubit: „Vreau să se termine!”

Citește si: FOTO Bianca Comănici, pregătită să fie mămică?! Poza înduioșătoare cu bebelușul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si