Livian și Bianca de la Puterea Dragostei trăiesc o frumoasă poveste de iubire și nu ezită să se expună ori de câte ori au ocazia.

Cei doi au participat la o ședință foto și au profitat de acest moment pentru a face o serie de fotografii mai puțin obișnuite. Fanii emisiunii i-au taxat pentru gestul lor, susținând că este deplasat, Bianca fiind pusă într-o lumină proastă.

Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, imagini neașteptate! Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiți
Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, imagini neașteptate! Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiți

Citeste si: Andra de la Puterea Dragostei și Bogdan Mocanu, așa cum nu i-ați mai văzut niciodată. Vezi unde au fost surprinși concurenții emisiunii

Citeste si: Scandal de proporții între Andreea de la Puterea Dragostei și cuplul Livian și Bianca: „Îmi cer scuze față de Nelson Mondialu!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Jador și Ella de la „Puterea Dragostei” bătaie parte în parte. Concurentul a imobilizat-o

"Mai are putin copila🙄 si ne arata si zambila 😂😂😂", "Sfânta Bianca, pe care o susțineți, vă place comportamentul ei?", "No Biancă ți-am zis că ție îți trebuie un armăsar, nu ți-e rușine?", "Nu sunt fan Bianca, în astea nu sunt ei.

Lucrat pe calculator", "Pentru bani sunt în stare să facă orice și oriunde. Vouă chiar nu vă e rușine, n-aveți părinți acasă să vă educe?", "Bianca este pusă într-o lumină proastă, s-a umilit", sunt doar o parte dintre comentariile publicate la fotografie.

Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, imagini neașteptate! Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiți
Livian și Bianca de la Puterea Dragostei, imagini neașteptate! Cum s-au filmat cei doi îndrăgostiți

Livian de la Puterea Dragostei, dezvăluiri intime! Când a făcut ultima dată amor

Livian de la Puterea Dragostei a făcut o serie de dezvăluiri intime, pe canalul său de youtube.

Livian de la Puterea Dragostei a vorbit despre faptul că nu a mai mers la sală de mai bine de patru luni și susține că nu a mai întreținut relații intime tot de atunci.

Citeste si: Nelson Mondialu și-a scos toți dinții și și-a reparat dantura! Tatăl lui Livian, schimbare radicală

Citeste si: Alex Zănoagă îi dă replica lui Jador! Fostul concurent de la Puterea Dragostei vorbește și despre relația cântărețului

Citeste si: Carmen de la Sălciua neagă despărțirea de Culiță, însă adevărul ar fi cu totul altul: "Ea a greșit. Cum ți-a dat-o? Mai bine ca mine?"

"Mi-am pierdut din dexteritate, nu mai am spatele cum îl aveam. Însă, ținând cont că n-am mai lucrat de multă vreme mușchii, nici pe cel al mădularului, nimic. Eu nu sunt cu din astea, îți dai seama ce tensiune s-a strâns în mine de 4 luni?", a spus Livian de la Puterea Dragostei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si