Bianca și Livian de la Puterea Dragostei au pus punct definitiv relației lor de iubire. Ei au decis să se despartă după ce au câștigat cel de-al doilea sezon al show-ului matrimonial de la Kanal D. Bărbatul s-a reorientat rapid, astfel că astăzi, la câteva săptămâni distanță de separarea de fosta iubită, el are deja pe cineva.

Livian și-a găsit deja liniștea în brațele altei femei.

Acesta se afișează tot mai des cu noua parteneră, Florentina, despre care susține că sunt ”în cunoaștere”.

Livian de la Puterea Dragostei a plecat în vacanţă cu Florentina

Livian de la Puterea Dragostei și noua lui iubită sunt din ce în ce mai apropiați, chiar dacă și-au oficializat relația de puțin timp. Fostul concurent începe să posteze tot mai multe poze în mediul online alături de Florentina, nou lui iubită, dar și în vlog-uri.

Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” își răsfață iubita prin cele mai scumpe restaurante

Livian şi Florentina
Livian şi Florentina

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Livian a postat un vlog în care a împărtășit cu fanii săi că a plecat cu Florentina într-o escapadă de-o noapte, la munte. Cei doi au plecat de dimineață și au ajuns la Brașov, unde au rămas peste noapte. După ce au ajuns, ei s-au întâlnit cu cu un prieten, care s-a oferit să-i cazeze.

Cât despre cea care îl face acum fericit pe Livian, ea și-a făcut apariția în ultimele vlog-uri ale acestuia.

Mai mult, în urmă cu puțin timp, bărbatul a postat o fotografie cu scopul de a-și anunța admiratorii că urmează să posteze un nou filmuleț pe contul de Youtube.

Citeste si: Noua iubită a lui Livian de la „Puterea Dragostei” este mămică?! Vezi cum a fost surprinsă Florentina Neagu

Livian şi Florentina
Livian şi Florentina

Ceea ce a atras atenția urmăritorilor lui este faptul că în fotografie, alături de el și mașina sa, apare și o prezență feminină. Deși aceasta încearcă să-și ascundă fața, este vizibil că este ea, Florentina. De asemenea, la secțiunea de InstaStory, Livian a mai publicat câteva videoclipuri în care apare și noua lui iubită, pe care a și etichetat-o.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei și-a șocat fanii! Fotografia cu noua iubită i-a oripilat: „Vreți să păreți hot, dar...”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si