Close sidebar
Close sidebar

Livian de la „Puterea Dragostei” din nou în vacanță cu Florentina: „Inima mea ești!”

Livian de la „Puterea Dragostei” a adăugat noi poze pe contul său oficial de Instagram. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D și-a luat iubita și au dat fuga la mare. Cei doi sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Georgiana Balaban,

Livian Pop alături de Florentina Neagu. [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Livian Pop și-a încântat urmăritorii de pe contul său oficial de socializare cu poze în care apare alături de noua sa iubită, Florentina Neagu, care purta un costum sexy de baie.

Florentina Neagu și Livian Pop se află mare, asta după ce au petrecut câteva zile de neuitat la Brașov. Cei doi merg împreună peste tot. Livian și Flori au fost suprinși la sală, la cumpărături, în oraș, dar și în vacanță, unul alături de celălalt. Cuplul nu ezită să-și expună relația pe conturile se socializare.

Livian alături de noua sa iubită, la plajă. [Sursa foto: Instagram]

Livian de la Puterea Dragostei și Flori Neagu.
[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică importantă, la Băile Figa: Imagini cu artefacte de lemn, vechi de 3.000 de ani, „excepţional de bine păstrate”- antena3.ro

Citeste si: Livian și noua iubită, weekend romantic la Brașov

Citeste si: Andra Volos de la "Puterea Dragostei" a întrecut toate așteptările fanilor. Cum s-a fotografiat frumoasa șatenă

Citeste si: „Puterea Dragostei”- 10 septembrie 2020, live pe Stream Online, un nou cuplu în casa iubirii de la Kanal D

Livian Pop și Florentina Neagu, relație inedită

Nelson Mondialu a fost de acord cu relația fiului său, așa că și-a scos fiul și viitoarea noră în oraș. Cei trei au luat cina la un restaurant luxos. Florentina este acceptată de întreaga familie a lui Livian. Focoasa șatenă a mers și acasă la el, unde au mâncat paste cu fructe de mare.

Livian Pop, alături de Florentina, noua sa iubită.
[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bogdan Mocanu a uitat-o pe Andra Volos! „Mi-am făcut bagajul!” Ce decizie a luat fostul concurent de la Puterea Dragostei?

Livian de la „Puterea Dragostei” a dat uitării relația cu Bianca Comănici cu care a format un cuplu de mai bine de un an. Tânărul s-a îndrăgostit din nou și se consideră împlinit alături de șatena sexy.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI