Imediat upă ce a publicat prima melodie a sa pe Youtube, întitulată "Stai cu mine pentru LIKE-uri", fostul concurent de la Puterea dragostei sezonul 2, si unul dintre adversarii declarati ai lui Livian in show, Catalin Nitescu, l-a atacat dur pe Livian Nelson Pop.

"Daca aveam vocea asta nici la dus nu cantam. Vulpita era top", a scris Catalin Nitescu

Cu toate acestea, concurentul de la Puterea Dragostei a început o nouă colaborare cu Ligi, iar cei doi au fost surprinși într-un studio de muzică, împreună, alături de un producător.

Cei doi au o istorie împreună. După ce Livian se desparțise de Bianca, Ligi abia aștepta și era la un pas de a-l cuceri pe Livian în casa Puterea dragostei. Ligi părea să îl simpatizeze foarte mult pe Livian și să vrea să formeze un cuplu adevărat cu acesta.

Citeste si: Cristian Comănici s-a întors la „Puterea Dragostei”! Pe ce concurentă a pus ochii

Citeste si: Surpriză pentru fanii „Puterea Dragostei”. Ce fost concurent s-ar putea întoarce în casa iubirii

Livian si Ligi Puterea DRagostei concurenti
Livian și Ligi în studioul de muzică[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ligi a format un cuplu in casa Puterea dragostei doar cu Philip, cu care s-a si certat rau de tot dupa despartire, insa l-a sarutat in casa si pe Jador, prietenul lui Livian

Cu toate că, cel mai probabil, Ligi și-ar fi dorit ceva mai mult cu Jador, artistul nu a vrut să meargă mai departe, foarte probabil și fiindcă avea o istorie cu Ella deja.

Jador și Ella au făcut extrem de multa valva cu relația lor, pe care au recunoscut-o in cele din urma. Jador spunea, însă, că relația lui cu Ella a fost una toxica.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

 

"Am avut suspiciuni unul față de celălalt, o relație sufocantă, care nu te făcea fericit și noi, oamenii, merităm sa fim fericiți", spunea Jador.

După desparțirea de Bianca Comănici, Livian și-a făcut o noua iubita, pe numele ei Florentina, iar Nelson Mondialu e incantat de relația băiatului sau, spre deosebire de cea cu Bianca Comănici. Nelson nu a fost niciodată de acord cu Bianca, și recent cei doi au început să își exprime frustrările prin intermediul a unor vlog-uri.

Bianca Comanici a reactionat după mult timp la atacurile fostului ei "socru"

„Nu îmi mai spuneți despre individul acela care face vlog-uri despre mine. O să fac un vlog special. Un mesaj special pentru el, în care o să-i spun ce am să-i spun. Dar până atunci nu spun nimic. Ce să spun despre individul ăsta? Vreți să vă spun toate lucrurile pe care le-a făcut? Nu are rost, ce să vorbesc despre individul asta? Îi dau valoare dacă vorbesc despre el. Am văzut domnul, individul, că i-au zis oamenii lui ce am postat eu. Sigur i-au zis oamenii lui, nu stă el non-stop pe profilul meu. E obsedat de mine, un om la 50 de ani e obsedat de mine. 57 de ani... uite că are aceeași vârstă cu tata. Nu ar sta tata vreodată să vorbească de o copilă. Să mă ferească Dumnezeu dacă credeam eu că ajung să cunosc un asemenea om.

Acest individ care face vlog-uri despre mine nu face treaba asta doar pentru Youtube, el are o obsesie. El sună oameni și vorbește urât despre mine. El caută postări despre mine, a ajuns la un nivel avansat. Obsesie e puțin spus, el a ajuns la hărțuire. Acest om pe mine mă hărțuiește. El spune că eu sunt nora lui. Nu sunt nebuni amândoi, Livian e un om normal. Și când eram împreună, el la fel vorbea. Nu are treabă, Livian nu e implicat aici. Nu mă urăște, dacă mă ura, nu-mi pomenea numele. Nu voia să audă de mine. La el e clar că e ceva acolo, poate vrea să-i fiu iar noră. Habar n-am, dar eu am zis că nu mă mai împac cu Livian. Nu se folosește de mine. El sună oameni și vorbește despre mine. El a încercat să-l îndepărteze de mine pe băiatul ăsta cu care vorbesc eu. Cum să faci așa ceva? Ești psihic instabil? O să mă ocup eu de oamenii ăștia, ei sunt firimituri pentru mine. O să mă ocup de ei. Chiar dacă au scos clipurile și live-urile, eu le am pe gmail. Mi-au trimis susținătorii mei tot. Nu mi-e mie frică de nimeni. N-au ce să-mi facă. Ce ar putea să-mi facă? Să pună oameni după mine să mă bată? Să mă violeze? În ce secol trăim? Stați liniștiți că mie nu mi-e teamă. Am tăcut 1 an de zile, din respect pentru Livian. Nu mai, ajunge, prea mult respect, ajunge”, a spus Bianca Comanici, intr-un vlog, despre Nelson Mondialu.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si