Close sidebar
Close sidebar

Liviu Arteni, primele reactii dupa moartea fostei sotii! "A avut un soc foarte puternic. Urla si tipa din toti plamanii. Nimeni nu l-a putut linisti"

Desi au divortat cu scandal si a declarat in repetate randuri ca a fost victima violentei domestice, Israela ar fi urmat sa se mute in Spania la Liviu, pe care il iubea in ciuda a tot ceea ce s-a intamplat intre ei. Asta declara sora lui Liviu Arteni, socata de moartea cumnatei sale cu care a vorbit luna trecuta.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Ei tineau legatura in permanenta. Urma sa se mute in Spania impreuna cu Liviu, deoarece o avantaja clima de acolo, pentru sanatatea ei.

Liviu nu vrea sa vina in Bucuresti, a zis ca nu are rost, din moment ce copiii o iau in Israel. A ramas cu un teren si o casa. A spus ca nu vrea nimic, asa mi-a spus.

Citeste si: Ana Maria Vasiliu va fi înmormântată lângă Mădălina Manole. Trupul neînsuflețit al tinerei a fost depus la o capelă din Ploiești. Ce se întâmplă cu Gabriel Vasiliu în aceste momente- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică rară, în timpul restaurării catedralei Notre-Dame: Sicriul unui cunoscut poet a fost găsit în toiul lucrărilor- antena3.ro

Israela permanent il monitoriza pe Internet.

imi spunea ca renunta la mancarea si medicamentele ei, pentru a-l ajute pe Liviu, deoarece il iubeste. "Rup de la gura, pentru ca il iubesc pe el", imi spunea. Mi-a povestit ca Liviu suferea de bipolaritate.

Ultima oara am vorbit in februarie, mi-a zis ca nu e prea bine, urmeaza sa faca un dus si ma suna ea, dar nu am mai vorbit. Am sunat-o de 8 martie, dar nu mi-a raspuns. Liviu

a avut un soc foarte puternic. Urla si tipa din toti plamanii. A suferit socul vietii lui, nu il puteau linisti, ei s-au iubit foarte mult”, a marturisit sora lui Liviu Arteni, pentru cancan.ro.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI