Liviu Dragnea şi Irina Tănase plecaseră pe 2 ianuarie în vacanţă, potrivit G4Media.ro. Cei doi au părăsit ţara la ora 20:00, cu un avion privat închiriat de la o companie sârbească.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Liderul PSD a plecat însoţit de logodnica sa, Irina Tănase, şi de încă o persoană, pe ruta Bucureşti-Sofia-Verona, mai nota sursa citată. În vacanţa petrecută la Verona Liviu Dragnea a cerut-o în căsătorie pe Irina Tănase.

Secretarul general al PSD, Codrin Ştefănescu, anunţa în urmă cu câteva zile că Irina Tănase va deveni soţia lui Liviu Dragnea.  „Irina Tănase va deveni cât de curând soţia lui Liviu Dragnea”, declara Codrin Ştefănescu la TV. În acelaşi timp, Ştefănescu preciza că liderul PSD nu a plecat şi nu va pleca în insulele Maldive, aşa cum s-a zvonit în ultimele zile.

„Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni şi soţie cât de curând. (…) Liviu Dragneacnu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din ţară şi nu va pleca din ţară, în mod sigur”, mai spunea Codrin Ştefănescu.

 
 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si