"Aseara am avut onoarea de a participa, împreuna cu premierul Sorin Grindeanu, la o cina în format restrâns alaturi de Presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, domnul Donald Trump. I-am transmis presedintelui dorinta noastra de a duce parteneriatul strategic dintre România si SUA la un alt nivel. Presedintele Donald Trump mi-a raspuns: "We will make it happen! Romania is important for us!" A fost un dialog cald si deschis.

", scrie Liviu Dragnea pe facebook. Liderul PSD a si postat cateva fotografii in care apare discutand cu liderul american la o masa la care se afla mai multe persoane. Intr-una dintre poze, seful camerei deputatilor chiar da mana cu presedintele ales al SUA, care sta pe scaun la masa. In alta fotografie, cei doi par ca discuta ceva, iar premierul Sorin Grindeanu, aflat in stanga lui Dragnea, chiar zambeste larg. In fine, mai exista o fotografie in care apare Donald Trump si liderul PSD. De aceasta data, ambii stau pe scaune.

Si premierul Romaniei a tinut sa puncteze pe facebook intalnirea din America. Sorin Grindeanu scrie
"Aseara, la Washington DC, fata în fata cu presedintele Donald Trump, alaturi de presedintele Liviu Dragnea. Primele întâlniri cu noii membri ai echipei de la Casa Alba, dintre care îl amintesc aici doar pe Rudolph Giuliani."

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Dragnea si Grindeanu se afla in aceste momente in America pentru a participa la ceremoniile de investire a lui Donald Trump in cea mai inalta functie din stat. Pe de alta parte, presedintele Klaus Iohannis spune ca cei doi nu reprezinta oficial statul roman. Cel care va reprezenta tara noastra la ceremonie va fi ambasadorul roman de la Washington, George Maior, precizeaza Iohannis.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si