Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea a mai invitat un jurnalist la baie! ”Îți ies pozele ca lumea”! Replica fabuloasă primita de liderul PSD: ”Mergem împreună, să vedem ce-mi arătați!”

Liviu Dragnea pare să fi făcut o fixație din a invita jurnaliști la baie.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

 

Episodul cu Alex Dima de săptămâna trecută nu este primul pentru Liviu Dragnea. În octombrie, el l-a invitat pe un cameraman al postului Antena 3 la baie cu el: ”Hai la baie, puiule. Hai la baie, că îți ies pozele ca lumea”, i-a spus atunci Liviu Dragnea cameramanului.

Atunci, Liviu Dragnea era enervat de întrebările insistente ale jurnaliștilor legate de un contorversat proiect de modificare a legii care să permită infractorilor condamnați pentru fapte fără agresivitate să facă închisoare la domiciliu. Dragnea s-a enervat atunci pentru că a fost întrebat direct dacă o astfel de soluție îl avantajează.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Irina Tănase, în spital. Câți bani dă Liviu Dragnea pentru spitalizarea ei

Și cu ce dracu mă ajută pe mine, ca să înțeleg și eu? Că totuși, m-am săturat! În afară de mine mai sunt oameni în țara asta? Pe ei nu-i întrebați?”, a izbucnit Dragnea, după care l-a invitat pe cameraman la baie.

Dragnea invită jurnaliștii la baie doar când se enervează

Săptămâna trecută, Președintele Camerei Deputaților a repetat invitația, de această dat către Alex Dima. ”Așa se fac interviurile? Vii cu mine în baie?(...) Eu merg la baie. Hai, te rog frumos!”, i-a spus Dragnea jurnalistului de la PRO TV. Dima încercase în mod repetat să ia o reacție de la Liviu Dragnea într-o investigație legată de fondurile europene și autostrăzi.

Ieri, Denise Rifai de la Realitatea s-a oferit singură să meargă la baie cu Liviu Dragnea, într-o postare pe contul ei de socializare. ”Haideți la baie, domnule Dragnea! Să vedem ce-mi arătați! Haideți, mergem împreună?”, a scris Denise Rifai pe contul ei de socializare.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI