Liviu Dragnea a făcut furori în mediul online. Un manelist celebru s-a fotografiat alături de PSD-ist. Nicolas Constantin a făcut și Tiktok alături de Dragnea. „V-am promis că o să mă văd cu șefu meu cu Domnu Liviu Dragnea haiiiiii să vă văd ce mai ziceți acum! 😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️Stop la toată lumea ❤️❤️❤️❤️❤️”, a afirmat Nicolas.

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea, Irina Tănase a vorbit despre politician: „Nu este bine, are probleme de sănătate netratate.”

Lăutarul și-a anunțat urmăritorii cu o zi înainte. „Dragii mei prieteni țin să vă anunț că la orele 18 o să fie întâlnire de gradul zero între mine și domnul Dragnea. O să fie ceva bestial!”, a anunțat Nikolas.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: BREAKING: Liviu Dragnea, trimis în judecată în dosarul finanțării şi organizării vizitei sale în SUA, în 2017

Liviu Dragnea- viral pe Tiktok

Tiktok-ul postat de manelist alături de Liviu Dragnea a strâns mii de aprecieri. „Salutări, dragii mei prieteni! Cum v-am promis...am foarte mari emoții. Deci nu-mi vine să cred...lângă mine este domnul Liviu Dragnea.

S-au schimbat foarte multe lucruri. Nu mai trebuie să anunțăm chestia pe care am spus-o până acum...Și vreau să zic doar atât: Auuu, Liviu Dragnea PSD- ne-a mărit salariile. Doamne-ajută, să vă dea Dumnezeu sănătate și mult noroc. Mi-a părut foarte bine!”, a spus Nicolas pe Tiktok.

Citeste si: Veste proastă pentru Liviu Dragnea. Nu se aștepta la asta

liviu-dragnea-alaturi-de-nicolas-constantin

Liviu Dragnea pe Tiktok cu Nicolas Constantin.

[Sursa foto: captură Tiktok]

Nicolas este un manelist cunoscut, în România. Nu de puține ori, cântărețul se afla în trending pe Youtube cu piesele sale. Nicolas Constantin a scos piese alături de maneliști cunoscuți, iar piesele sale se bazează adesea pe iubire.

Citeste si: Liviu Dragnea, despre revenirea în politică. Ce planuri are fostul președinte al Partidului Social Democrat: „PSD nu mă mai interesează!”

Citeste si: Unde locuiește Liviu Dragnea. Cum arată apartamentul în care fostul lider PSD trăiește după eliberare


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si