Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea, coleg cu Gheorghe Dincă. Anunț de ultimă oră

Gheorghe Dincă va fi mutat din Arestul Central al Poliției Capitalei! Urmează să ajungă la penitenciarul Jilava, acolo unde este închis și Liviu Dragnea. Criminalul din Caracal este de două luni în custodia oamenilor legii.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

De precizat că Gheorghe Dincă a solicitat să stea singur în celulă, deși închisoarea de la Jilava este super aglomerată.

Citeste si: VIDEO| Mama Luizei Melencu s-a prezentat la sediul Poliţiei Române pentru a-i fi prelevate probe biologice

Inclusiv aici, gardienii vor sta cu ochii pe cel care ar fi ucis cel puțin două adolescente ca nu cumva acesta să-și pună capăt zilelor sau să fie omorât de ceilalți deținuți.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Liviu Dragnea stă, la rândul lui, singur în celulă și nu intră deloc în contact cu colegii de suferință, potrivit  click.ro.

Citeste si: “Alexandra trăiește”. Iubitul fetei răpite de Gheorghe Dincă, declarații care dau peste cap toată ancheta

DIICOT anunță, oficial, că a transmis o cerere în SUA, respectiv FBI, pentru efectuarea unei expertize a ADN-ului (mitocondrial și cromozomial) Luizei deoarece analiza mitocondrială nu poate fi efectuată nicăieri în România.

Procurorii cer FBI și sprijin pentru profilul psihologic al lui Gh. Dincă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI