Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea: Excluderea lui Mircea Geona din PSD a fost o greseala care ar trebui reparata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat duminica seara la Romania Tv că excluderea din PSD a lui Mircea Geoană a fost o greşeală care ar trebui reparată, iar o colaborare cu partidul acestuia PSRO ar fi benefica partidului pe care Dragnea il conduce.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

„Şi faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD eu cred că a fost o greşeală care ar trebui reparată. Nu neapărat să vină înapoi Mircea Geoană, dar o colaborare serioasă cu partidul pe care îl conduce nu poate să fie decât benefică. Totuşi, Mircea Geoană a făcut ceva pentru partid, aşa cum a făcut el. Cred că toate forţele care au gândit, care au simţit pentru acest partid, pentru stânga din România ar trebui să se unească, să facă ceva la alegeri", a spus Dragnea, la România Tv.
Intrebat despre relatia tensionata pe care o are cu Voctor Ponta, liderul PSD a spus ca aceste speculatii din presa referitoare la o cearta intre cei doi treubuie sa inceteze.. „Eu cred că această discuţie trebuie să se încheie zilele următoare.(...) PSD are Victor Ponta, România are nevoie de Victor Ponta.(...) Eu zic să nu vorbim de ruperea relaţiei“, a afirmat şeful social-democraţilor.Liderul
PSD a spus însă că diferenţa este că Victor Ponta a vorbit la televizor mai mult decât el pe această temă şi tocmai de aceea vrea să aibă o discuţie cu fostul premier pentru a lămuri lucrurile. „O sa-l caut zilele următoare, să ne vedem, şi sper să înceapă să muncească alături de mine, alături de colegii noştri, să finalizăm programul de guvernare", a mai punctat Dragnea.

„Şi faptul că Mircea Geoană a fost exclus din PSD eu cred că a fost o greşeală care ar trebui reparată.

Nu neapărat să vină înapoi Mircea Geoană, dar o colaborare serioasă cu partidul pe care îl conduce nu poate să fie decât benefică. Totuşi, Mircea Geoană a făcut ceva pentru partid, aşa cum a făcut el. Cred că toate forţele care au gândit, care au simţit pentru acest partid, pentru stânga din România ar trebui să se unească, să facă ceva la alegeri", a spus Dragnea, la România Tv.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Intrebat despre relatia tensionata pe care o are cu Voctor Ponta, liderul PSD a spus ca aceste speculatii din presa referitoare la o cearta intre cei doi treubuie sa inceteze: „ Eu cred că această discuţie trebuie să se încheie zilele următoare.(...) PSD are Victor Ponta, România are nevoie de Victor Ponta.(...) Eu zic să nu vorbim de ruperea relaţiei“, a afirmat şeful social-democraţilor.Liderul PSD a spus însă că diferenţa este că Victor Ponta a vorbit la televizor mai mult decât el pe această temă şi tocmai de aceea vrea să aibă o discuţie cu fostul premier pentru a lămuri lucrurile.

"O sa-l caut zilele următoare, să ne vedem, şi sper să înceapă să muncească alături de mine, alături de colegii noştri, să finalizăm programul de guvernare", a mai punctat Dragnea.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI