Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea isi vinde hotelul din Turnu Magurele! Seful PSD a primit deja 140.000 de euro la semnarea precontractului

Liviu Dragnea isi vinde hotelul pe care il detine la Turnu Magurele si care, in trecut, i-a adus cateva probleme penale fostei lui sotii, Bombonica.

Radu Constantin,


DISTRIBUIE
acest articol

Liviu Dragnea a ramas de la partajul de fosta sotie cu o proprietate importanta la Turnu Magurele: cladirea hotelului Turris si terenul aferent. E vorba de un imobil de 1.527 mp (la sol, hotelul are 8 etaje) si un teren de 2.913 mp, proprietate care a fost preluata de Bombonica Dragnea in 2009, prin hotarare AGA si care a trezit suspiciunile propcurorilor, la data respectiva.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Pe 26 octombrie 2016, Liviu Dragnea a facut un contract de promisiune de vanzare-cumparare a respectivei proprietati in schimbul a 630.000 lei (140.000 euro), suma care probabil reprezinta doar un avans, tinand cont ca respectiva cladire valoreaza mult mai mult.

Numele cumparatorului a ramas necunoscut.

Liviu Dragnea are si acum de recuperat creante in valoare de 80.710 euro si 46.110 lei (10.240 euro) de la societatea care administreaza hotelul. Creantele au ramas la Dragnea tot in urma partajului de Bombonica.
Dupa vanzarea hotelului, Dragnea va ramane, in acte, doar cu un apartament de 80 mp la Turnu Magurele, cumparat de politician in 1997. Si in conturile sefului Camerei Deputatilor bate vantul.
El a ramas cu doar 15.779 lei si 16,84 euro, dupa ce a donat 10.500 lei PSD-ului in campania electorala, de la sfarsitul anului trecut.   

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI