Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea marturiseste de ce a izbucnit in ras in timp ce noii ministri depuneau juramantul la Cotroceni

Liviu Dragnea a povestit luni seara, la un post de televiziune, de ce a ras luni dupa-amiaza la Palatul Cotroceni, la ceremonia de depunere a juramantului de catre noii ministri Gratiela Gavrilescu (ministru al Mediului si vicepremier) si Viorel Ilie (ministru pentru Relatia cu Parlamentul).

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Sevil Shhaideh, pe care o cunoasteti, pe langa ca este un om foarte cinstit si foarte muncitor, este un om foarte hatru. Si ii spunea premierului, cand doamna Gratiela Gavrilescu astepta sa depuna juramantul: Cum o sa fiti dumneavoastra, domnule prim ministru, incadrat de doua femei vice-prim ministru?"
 

"Suntem oameni, mai radem, mai glumim", a adaugat liderul PSD.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Cei doi ministri au depus juramantul luni, la Cotroceni. Ceremonia a fost una foarte scurta, presedintele Klaus Iohannis alegand sa nu tina niciun discurs.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI