Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea nu renunţă la ordonanţa pentru amnistie şi graţiere! Surse din interiorul PSD dezvăluie planul pus la cale de partid

Liviu Dragnea nu pare sa fi renuntat la ordonanta pentru amnistie si gratiere. Surse din cadrul partidului social-democrat sustin ca Paul Stanescu s-a opus pana acum acestui proiect. Insa vicepremierul a fost indepartat din guvern, asa ca drumul pentru eliberarea din inchisoare a celor cu un anumit tip de pedepse pare deschis.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Nu am discutat cu ministrul Toader despre vreo ordonanta de amnistie, nici cu doamna ministru Dancila"

Asta spunea ieri presedintele PSD. Primele informatii sustineau ca o astfel de ordonanta de urgenta ar putea fi data in apropierea zilei de 1 decembrie, ca un cadou pentru romani.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Totusi, Liviu Dragnea a lasat o portita deschisa.
Potrivit unor surse PSD, in sanul partidului nu s-a renuntat la ordonanta amnistiei si gratierii. Liderul social-democrat i-ar fi cerut ministrului Tudorel Toader sa prezinte un poriect privind amnistia si gratierea in urmatoarele saptamani.

Termenul limita ar fi finalul anului, mai spun aceleasi surse.

Astazi, Calin Popescu Tariceanu a fost audiat de colegii senatori din comisia juridica. Acuzat de luare de mita, presedintele Senatului beneficiaza de imunitate si doar parlamentarii pot permite inceperea urmaririi penale. Decizia va fi luata dupa o... amanare.

Dosarul intocmit de procurori are dimensiuni uriase. Tariceanu se declara nevinovat si arata cu degetul inspre "statul paralel".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI