Liviu Dragnea a fost citat pentru ora 14.00, iar procurorii suspectează săvârșirea unei fapte de trafic de influență, potrivit sursei citate. În dosar este vizat și Gheorghe Dimitrescu, consulul general al României la Bonn, care ar fi plătit din partea PSD 100.000 de dolari unei firme de lobby pentru a-i aranja întâlnirea lui Dragnea cu Trump.

Citeste si: O nouă lovitură pentru Dragnea. Cererea de revizuire a pedepsei, respinsă

Vizita lui Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu efectuată în Statele Unite în ianuarie 2017, când au participat la ceremonia de inaugurare a președintelui Trum p, a intrat în atenția anchetatorilor americani.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

În cursul anului 2019 s-a format o comisie rogatorie, prin intermediul căreia autoritățile americane au cerut informații în România referitoare la Dragnea și Grindeanu.

Citeste si: Momente tensionale la Capitoliu. Ce se întâmplă în aceste momente cu Donald Trump

Vizita lui Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu la Trump a intrat în atenția anchetatorilor americani.

DNA a deschis încă din 2018 un dosar pentru presupus trafic de influență. În septembrie 2019, ambasadorul României în SUA, George Maior, a fost audiat la DNA în acest dosar.

Dragnea rămâne în închisoare

Cererea de revizuire a pedepsei lui Liviu Dragnea a fost respinsă marți de instanța supremă. 

„Cu majoritate, respinge ca inadmisibilă cererea de revizuire formulată de revizuentul Dragnea Nicolae Liviu împotriva sentinței penale nr.377/21.06.2018 a ICCJ- Secția Penală pronunțată în ds nr.2628/1/2016. Obligă la cheltuieli judiciare catre stat", este decizia pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si