Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea, pus sub acuzare pentru vizita la Donald Trump

Fostul lider PSD, Liviu Dragnea, a fost citat azi la DNA pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influență în dosarul vizitei din SUA la inaugurarea președintelui Donald Trump din ianuarie 2017, au declarat pentru G4Media.ro surse judiciare.

Razvan Ilie,

Lui Liviu Dragnea i s-ar putea complica situația juridică cu un nou dosar și noi inviniuiri

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Liviu Dragnea a fost citat pentru ora 14.00, iar procurorii suspectează săvârșirea unei fapte de trafic de influență, potrivit sursei citate. În dosar este vizat și Gheorghe Dimitrescu, consulul general al României la Bonn, care ar fi plătit din partea PSD 100.000 de dolari unei firme de lobby pentru a-i aranja întâlnirea lui Dragnea cu Trump.

Citeste si: O nouă lovitură pentru Dragnea. Cererea de revizuire a pedepsei, respinsă

Vizita lui Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu efectuată în Statele Unite în ianuarie 2017, când au participat la ceremonia de inaugurare a președintelui Trum p, a intrat în atenția anchetatorilor americani.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

În cursul anului 2019 s-a format o comisie rogatorie, prin intermediul căreia autoritățile americane au cerut informații în România referitoare la Dragnea și Grindeanu.

Citeste si: Momente tensionale la Capitoliu. Ce se întâmplă în aceste momente cu Donald Trump

Vizita lui Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu la Trump a intrat în atenția anchetatorilor americani.

DNA a deschis încă din 2018 un dosar pentru presupus trafic de influență. În septembrie 2019, ambasadorul României în SUA, George Maior, a fost audiat la DNA în acest dosar.

Dragnea rămâne în închisoare

Cererea de revizuire a pedepsei lui Liviu Dragnea a fost respinsă marți de instanța supremă. 

„Cu majoritate, respinge ca inadmisibilă cererea de revizuire formulată de revizuentul Dragnea Nicolae Liviu împotriva sentinței penale nr.377/21.06.2018 a ICCJ- Secția Penală pronunțată în ds nr.2628/1/2016. Obligă la cheltuieli judiciare catre stat", este decizia pronunțată de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI