Close sidebar
Close sidebar

Liviu Dragnea și Radu Mazăre - meniu special de Paște. Ce vor primi deținuții?

Deținuții au parte de surprize în preajma Sărbătorilor Pascale. Ce vor mânca Liviu Dragnea și Radu Mazăre de Paște?

G.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Penitenciarele pun la dispoziția deținuților un meniu special în perioada Sărbătorilor Pascale. Printre cei care se vor bucura de bunătăți pe masa de Paște se numără Liviu Dragnea și Radu Mazăre, încarcerați la Penitenciarul Rahova.

În fiecare an, deținuții din peniteciare primesc un meniu special în perioada Sărbătorilor Pascale. Din cauza stării de urgență care încă este în vigoare în România, deținuții nu mai pot primi vizitele celor dragi de Paște.

Liviu Dragnea și Radu Mazăre- meniu special de Paște. Ce vor primi deținuții?

Conform România TV, fostul lider de partid Liviu Dragnea și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care se află în spatele gratiilor la Penitenciarul Rahova, vor primi în zilele de Paști ceai, mezeluri și ouă roșii la micul dejun, iar la prânz vor servi cartofi cu piure, ciorbă și mâncare de fasole cu cârnați.

Citeste si: Horoscop 16 aprilie 2020. O vorbă aruncată în vânt te răneşte profund!

Citeste si: CTP: ”Bezna absolută a minții domnului Vela. Cum ar fi putut să fie de acord Klaus Iohannis cu acea panaramă de acord?”

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Citeste si: Ministerul Sănătății, noi măsuri privind coronavirusul

Nu în ultimul rând, în meniul special de Paști apar și cozonacul și prăjiturile.

Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni, închisoare cu executare, sentinţă definitivă, în dosarul angajărilor fictive de la Protecția Copilului Teleorman. Condamnarea fostului lider de partid a ținut toate primele pagini ale ziarelor, în anul 2019.

În ceea ce-l privește pe fostul edil al Constanței, Radu Mazăre are la activ trei condamnări: 9 ani în dosarul "retrocedărilor ilegale", 9 ani şi 10 luni în dosarul "Polaris" şi o alta de 6 ani şi 6 luni, într-un dosar de abuz în serviciu.

Citeste si: Raed Arafat, primul anunt despre protocolul MAI cu Patriarhia Romana

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI