Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a fost confirmat cu noul coronavirus, în week-end, fiind transferat la Penitenciarul-spital Jilava. Dragnea nu avea la acel moment simptome specifice pentru COVID-19, dar se pare că situația s-a agravat.

"Vā anunț cā starea de sănătate a lui Liviu Dragnea s-a agravat! Brusc! Când a fost transferat la spitalul penitenciarului Jilava era asimptomatic. M-a sunat atunci și v-am informat pe toți! De 2 zile nu reușim sa luam legătura cu el, iar cei de acolo refuzā sā dea orice explicație familiei, avocatului sau presei! Vā voi ține

la curent când vom afla detalii!", a scris Codrin Ștefănescu pe pagina sa de Facebook.

Citeste si: Tragedie. Doi medici români, soț-soție, răpuși de coronavirus unul după altul

În replică, Administraţia Naţională a Penitenciarelor anunţă că niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital București-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de Terapie intensivă.

Irina Tănase: În ultimele zile a început să aibă simptome

Liviu Dragnea, care a împlinit în 28 octombrie 58 de ani, s-ar fi infectat cu noul coronavirus de la colegul său de cameră, afirmă surse citate de presa centrală.

Irina Tănase a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că ieri seară a vorbit ultima dată cu Liviu Dragnea şi că acesta se simţea destul de rău.

Citeste si: Lista ţărilor cu risc epidemiologic, actualizată

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„El a ajuns la Spitalul Penitenciar Jilava asimptomatic, iar în ultimele zile a început să aibă simptome. Ieri, de exemplu, avea dureri musculare foarte puternice, starea aceea de oboseală, slăbiciune și dureri de cap. Nu avea probleme de respirație sau febră”, spus Irina Tănase, la  Antena 3.

Liviu Dragnea, care a împlinit în 28 octombrie 58 de ani, s-ar fi infectat cu noul coronavirus de la colegul său de cameră, afirmă surse citate de presa centrală.

"Am sunat la spital la Jilava, după ce am aflat aceste informații"

Irina a mai spus că astăzi a sunat la spitalul de la Jilava pentru a se informa despre starea de sănătate a lui Liviu Dragnea, dar că nu a primit nicio informație.

„Am sunat la spital la Jilava, după ce am aflat aceste informații pe care eu nu le știam și nu le am confirmate încă, și mi s-a spus că, deși sunt persoană de contact în situații de urgență, nu-mi pot comunica care este starea decât dacă fac o adresă de înaintare către spital. Și nu-mi pot spune nici măcar dacă informațiile sunt adevărate sau nu până nu primesc această adresă”, a spus Irina.

Irina Tănase a declarat, într-o intervenţie telefonică la un post TV că ieri seară a vorbit ultima dată cu Liviu Dragnea şi că acesta se simţea destul de rău.

Comunicatul ANP

„Niciun pacient aflat în custodia Penitenciarului-Spital București-Jilava nu necesită îngrijiri medicale de terapie intensivă, unitatea penitenciar-spital asigurând conduita terapeutică specifică pentru forme ușoare și medii de îmbolnăvire cu COVID19″, transmite Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

Precizările instituţiei vin după „informațiile recent vehiculate în spațiul public, cu privire la starea de sănătate a persoanelor private de libertate confirmate pozitiv SARS-CoV-2, pentru care se asigură tratament specific în Penitenciarul-Spital București-Jilava”.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale- radioimpuls.ro

Citeste si: După două ierni călduroase, Europa trebuie să se pregătească pentru temperaturi scăzute. Cum ar putea La Nina să crească prețurile- antena3.ro

Fostul lider al PSD a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citeste si:   "Orban vrea să fie pe post de Dragnea, cu Cîțu pe post de Dăncilă". Analiza lui Cristian Tudor Popescu

Citeste si:   Curtea de Apel București, decizie de ultimă oră privind Liviu Dragnea

Citeste si:   Fosta soție a lui Liviu Dragnea a fost somată de Fisc să își plătească datoriile! Vezi ce document a primit Bombonica Prodana la domiciliu! EXCLUSIV


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si