Liviu Dragnea a declarat marti seara ca a fost tinta unei tentative de asasinat: "Iohannis vrea sa-si elimine potentialii contracandidati. Eu am castigat alegerile in 2016, deci tinta e pe mine, pentru ca eu conduc partidul. Vom adopta anul acesta noua lege a pensiilor care va schimba in bine milioane de pensii. Atunci Iohannis zice asa: omul acesta ori trebuie omorat, fizic, ori bagat la puscarie", a spus liderul PSD, care ulterior a dat detalii despre aceasta tentativa de eliminare a sa.

Dragnea a spus ca a existat "o tentativa in aprilie anul trecut": "Au venit patru straini in Romania, cazati la Athenee Palace. Am scapat", a declarat liderul PSD, care a spus ca nu vrea sa dea mai multe detalii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Intrebat daca exista un dosar privind aceasta tentativa de asasinat, el a spus ca Romania este "un stat partial mafiot" si ca presupusii asasini ar fi fost platiti de "un domn foarte celebru in lume".

Intrebat daca se gandeste la George Soros, Dragnea a raspuns "eu nu ma gandesc la el, el se gandeste la mine".

Sursa: stirileprotv.ro 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si