Close sidebar
Close sidebar

Liviu Pop o comite din nou: ”Imi cer scuze anticipat pentru greselile pe care le-am facut”

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si-a cerut scuze "anticipat" pentru greselile pe care le-a facut la finalul unui interviu in care a explicat diferenta dintre greseala si eroare, relateaza Digi 24. Explicatiile ministrului vin dupa ce a fost criticat pentru ca a spus ca "greselile se pot corecta, dar erorile nu".

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Sotia mea este profesor de engleza, cand i-am explicat din punct de vedere matematic, cum contribuie erorile de sistem, ce se intamnpla cu eroarea, de asta ii spune marja de eroare, avem teoria erorilor in sondare", a spus ministrul.

"A gresi e ceva personal, cand faci o eroare pe sistem poate duce la dezastru, e o privire strict matematica. Am vazut, intentionat urmaresc sa vad reactia, unii au cazut in capcana. Incet-incet vor vedea cei care privesc cuvintele din prisma sinonimelor", a adaugat el.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

La incheierea emisiunii, Liviu Pop a spus: "Cer anticipat scuze pentru greselile pe care le-am facut, va asigur ca nu voi face nicio eroare".

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI