Close sidebar
Close sidebar

Loc de joaca, imprejmuit cu un gard de cimitir intr-un sat amarat din Constanta. Preot: "Crucea nu inseamna moarte, ci viata vesnica"

Pentru micutii dintr-un sat amarat din judetul Constanta e Halloween in fiecare zi. Reporterii nostri au descoperit cu stupoare ca singurul loc de joaca din comuna este imprejmuit cu un gard de cimitir. Cum arata locul macabru si ce spun autoritatile, vedeti acum.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nu suntem la poarta Raiului sau in fata unui cimitir, cum ati putea fi tentati sa credeti, ci la intrarea unul loc de joaca pentru copii.

- Dar ce a fost acolo, cimitir? Cimitir, da au vrut sa faca initial cimitir, chiar si pe porti sunt cruci.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Pe acest camp uitat de lume de la maginea satului este singurul loc de joaca pentru copii: cateva tobogane si balansoare pe care s-a asternut rugina. Locul pare desprins dintr-un film de groaza mai ales din cauza gardului de cimitir, pe care sunt sculptate cruci ce te inspaimanta.

-Ca mama v-ati duce vreodata copilul la acel loc de joaca? Clar, nu! De ce? Pai ori il duc la cimitir, ori la locul de joaca, trebuie sa ma decid acasa.

Ideea ar fi apartinut fostului primar din Pantelimon care a murit intre timp. Raposatul sef al comunei ar fi vrut sa faca un cimitir, dupa care s-ar fi  razgandit. Desi copiii sunt in vacanta, putini sunt cei care se incumeta sa mearga acolo.

Nu e doar infricosator, ci si periculos. Toboganele au bucati lipsa, iar micutii se pot rani in orice clipa.

Preotul din comunitate este singurul care vede partea plina a paharului.
 
Catalin Dragomirescu, preot: Crucea este un simbiol al vietii vesnice, iar pentru noi crestinii crucea Il reprezinta la Hristos, iar Hristos nu este moarte, ci viata si speranta.

Fanica Mocanu, secretar primaria Pantelimon: Gardul de cimitir din Pantelimon a fost reparat, iar placile au fost duse la Pantelimonul de jos unde a fost gasit locul potrivit pentru a se face un parc de joaca

pentru copii. Doar cateva placi au semnul crucii, restul sunt placi normale.

Duminica, in comuna vor fi alegeri anticipate, iar de luni oamenii vor avea un nou primar. Ramane de vazut daca cel ales in functie va reabilita locul de joaca.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI