Nici daca ar fi alegeri prezidentiale nu ar fi atata agitatie cum este zilele acestea pe ulitele din comuna teleormaneana Olteni. De cativa ani incoace cetatenii isi tot aleg primarul. "Nici nu mai avem chef de alegeri. Pai ce alegeri doamna, ca facem in fiecare an. Nici nu mai vrem sa mergem la vot pt ca nu avem ce sa votam si de ce sa votam", spune o doamna.

"Majoritatea cetatenilor gandesc cam asa: domnule de ce va mai duceti ca iese tot cine trebuie.", spune un satean.

Exact in acel moment, din zare apare echipa candidatului care din 2004 incoace castiga toate alegerile.  "Majoritatea oamenilor, daca vreti mergem prin toata comuna sa va demonstram ca sunt PSD-isti", spun oamenii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In fata unei forte atat de mari, cine s-ar mai incumeta sa candideze? "Contracandidat la alegerile din 2016...Am candidat si am ajuns la concluzia ca dl primar e mai potrivit. Pai si de ce ati mai candidat? Pai asa am hotarat, asa am crezut ca e bine", spune cel care visa sa devina primar in 2016.

Contracandidatul este repede taxat ca a schimbat macazul! Analista de serviciu intra in actiune!

Aceste alegeri au facut ca in sat sa existe o serie de controverse pe care le puteti vedea in materialul video


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si