Aceștia veniseră nu pentru a-i ajuta pe anchetatori, ci pentru a aduna bucăți din epava mașinii conduse de Răzvan Ciobanu. Acum aceștia riscă până la 5 ani de închisoare.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

„Firește că va trebui să facem ceva. E vorba de un dosar penal de ucidere din culpă. Cel mai probabil, cei care au plecat acasă cu bucăți din autoturismul avariat vor fi identificați cu ajutorul imaginilor filmate la fața locului de unele dintre televiziuni. Vor fi audiați și vom vedea ce măsuri se vor lua. E vorba de alterarea și distrugerea de probe”, au declarat surse judiciare pentru Libertatea. 

Citeste si: Șocant! Ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu, la două zile după ce a murit: „Sperăm...”

Dosarul penal continuă. Răzvan Ciobanu, cercetat pentru ucidere din culpă

Dosarul penal deschis după moartea lui Răzvan Ciobanu își continuă cursul, au declarat aceleași surse, urmând să fie închis ulterior, singura persoană cercetată fiind tocmai cea care și-a pierdut viața, Răzvan Ciobanu.

„Dosarul își va urma cursul până când toate procedurile judiciare obligatorii vor fi încheiate (expertize tehnice, audieri de martori, expertize medico-legale). Dacă se va constata că nici o altă persoană nu a mai fost implicată în producerea accidentului, dosarul va fi închis pentru că autorul, care este propria lui victimă, a murit”, au mai declarat sursele citate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si