Tot satul s-a mobilizat pentru a-l primi cum se cuvinte pe Preasfintit. Localnicii s-au imbracat in straie populare si l-au primit pe episcop cu flori in maini.
Si cum noroiul provocat de zilele ploiase din ultima vreme puteau strica tot momentul, satenii au cumparat covoare si zeci de metri de traversa pentru ca Presfintitul sa nu-si murdareasca pantofii atunci cand coboara din blodul de lux.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Episcopul usilor a mers insotit de sofer personal si de un alt preot, care i-a tinut la distanta pe enoriasii care s-au apropiat de el, noteaza adevarul.ro. Si asta nu e tot. Si masa la care a fost invitat Preasfinitul a fost una deosebita. Toate preparatele au fost pregatite cu ingrediente bio, dupa preferinta acestuia.

Potrivit unor preoti din Vaslui, citati de adevarul.ro, pentru o slujba de sfintire, Episcopul cere o taxa de 2000 – 3000 de euro, iar organizatorii trebuie sa ii respecte fiecare cerinta.

Abuzurile preotului au fost reclamate de-a lungul timpului de mai multi preoti si enoriasi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si