Un incendiu a mistuit un bloc din Brașov, iar persoanele primesc adăpost. 14 persoane vor fi cazate într-un centru unde se află mai mulți refugiați, iar alte două persoane au ales să meargă la Direcția de Asistență Socială. 7 dintre persoanele care au cerut asistență au ajuns deja la CATTIA, iar două dintre acestea vor fi transportate la DAS.

Citeste si: Incident într-un centru comercial din București: Un copil ar fi fost rănit de un dulap

Toate utilitățile la blocul mistuit de flăcări au fost oprite. Poliția Locală asigură paza imobilului afectat de incendiu. O cisternă cu apă a fost amplasată de Compania Apa la fața locului.

Citeste si: Incendiul din blocul de la Brașov a pornit de la vechiturile depozitate în casa scării

Incendiul a pornit de la vechiturile depozitate în casa scării

Incendiul a izbucnit pe casa scării, unde mai multe obiecte nefolositoare au luat foc.
Incendiul a izbucnit vineri, în jurul orei 17:08, când s-a dat alarma la pompieri. Focul violent  a cuprins scara unui bloc  de 4 etaje, de sus până jos.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Incendiu puternic la fosta fabrică de ţigări din Timișoara. Fabrica este a omului de afaceri Zaher Iskandarani, dat în urmărire internaţională

„Dădeam să plec de acasă și când am ieșit pe hol ieșea fum din partea cealaltă blocului. Şi am reușit să ajung în capăt. Am coborât la parter să strig ieşiţi că ardem!”,  spune o locatară.

Citeste si:  Un incendiu puternic a izbucnit în Parcul Natural Văcărești

„Se auzea trăznind și focul ajunsese deja la ușă, trăznea deja, mi-a fost frică. Au venit pompierii şi ne-au scos pe geam.”, adaugă un locatar.

„La momentul sosirii forțelor la locul intervenției au fost descoperite patru apartamente în flăcări, plus pe casa scării, ardea cu flacără violentă. A fost mult material combustibil care a favorizat dezvoltarea rapidă a incendiului.”, spune Valeriu David, prim-adjunct ISU Brașov. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si