Sfinte cantari si zgomot de picamere aud bucurestenii vecini cu mareata Catedrala a Neamului.

Muzica din cele 48 de boxe montate pe cele doua laturi ale edificiului, este intrecuta doar de tangatul marelui clopot.

Catedrala Mantuirii este a treia ca dimensiune din Europa si a fost proiectata sa dureze 500 de ani.  5000 de oameni pot asista la slujba si admira catapeteasma unica, in mozaic.

Motive suficiente sa atraga nu numai pelerini ortodocsi, ci si turisti din intreaga lume.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Duminica, atunci cand s-au pornit toate cele 6 clopote, zgomotul s-a auzit pe o raza de 5 kilometri.

Cu un sonometru verificat sau cu orice aplicatie pe telefonul mobil puteti verifica nivelul zgomotului de la dumneavostra din locuinta aceasta testare se face la 3 m de peretele exterior si trebuie, potrivit legii sa arate o valoare mai mica sau egala cu 50 de decibeli. momentan arata 70 de decibeli desi suntem vis a vis de catedrala, clopotele inca nu bat iar sliujba inca nu se tine cu toate acestea valoarea este peste limita admisa de lege...

Pe piata vanzarilor de apartamente, zona 13 Septembrie este in top 5 cele mai cautate din capitala, in ciuda pretului ridicat pe metrul patrat, chiar si 2500 de euro. Totusi, in ultima perioada analistii imobiliari au observat aparitia unui fenomen neasteptat.

Pelerinii stau zi si noapte sa se inchine in interiorul catedralei si sa treaca prin altar. Intr-un comunicat, Patriarhia a anuntat ca slujba de priveghere in cinstea Sfantului Apostol Andrei se va tine joi seara in paraclisul catedralei.

Vineri, pe 30 noiembrie, liturghia va fi tinuta in Catedrala. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si