Singurul rănit a fost mecanicul, care după sesizarea focului, a continuat traseul până într-un punct în care putea fi asigurat accesul rapid al pompierilor. Gestul eroic al mecanicului i-a provocat acestuia mai multe arsuri grave la picioare.

Bărbatul de 33 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.  

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Din păcate, în urma gestului eroic, acesta a suferit arsuri de gradul II la membrele inferioare, fiind transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale. Pompierii militari bihoreni apreciază eroismul acestuia şi îî mulţumesc pentru spiritul civic de care a dat dovadă”, precizează ISU.

Locomotiva avea atașate 2 vagoane cu 100 de călători

Locomotiva avea atașate 2 vagoane în care se aflau aproximativ 100 de călători.

”În după-masa zilei de marți, 19 iulie, pompierii militari bihoreni au intervenit în localitatea Tămășeu, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locomotiva unui tren de călători care circula pe ruta Oradea – Valea lui Mihai. Apelul care sesiza producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor, în jurul orei 17.05, moment în care la fața locului au fost mobilizate operativ, echipajele Detașamentului 2 Oradea, ale Stației de Pompieri Săcuieni și ale Gărzii de Intervenție Sălard”,

a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, sergent major Alina Butaci.

Care a fost cauza incendiului

Incendiul a izbucnit la compartimentul motor, cauza probabilă fiind un conductor electric defect.

În urma producerii evenimentului, au ars locomotiva în proporţie de 70%, 1500 litri motorină şi un stâlp de curent electric din lemn aflat în apropierea locomotivei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si