Aproximativ 100 de călători au rămas blocați, joi, pe câmp în zona localității Cârcea, județul Dolj. Din primele informații, locomotiva trenului InterRegio 1824 Deva-București s-a defectat. 

Călătorii au rămas blocați în câmp

„Am trecut de Craiova și la Halta Carcea a fost oprit în stare de urgență Trenul Inter Regio 1824, cel care a plecat din Deva către București  și aparține de CFR Călători,  iar din Târgu jiu a plecat la 09:27 urmând ca la 14:16 să ajungă în București Nord.

Am stat 45 de minute în Halta Cârcea, apoi ne-au tractat până la Leu ca să deblocheze ruta Craiova-București. Apoi a urmat o nouă rundă de așteptare până la înlocuirea locomotivei”, a precizat Valeriu Marius Peptenatu, un călător aflat în tren.

Trenul ar fi trebuit să ajungă la București în jurul 14:00.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: IPS Teodosie, despre mersul la sală: Cele mai bune exerciții fizice sunt mătăniile- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Citeste si: Mersul Trenurilor 2022: Cum poţi verifica online ce schimbări operează CFR din data de 12 decembrie?

Oamenii au închis ușile pentru a face față frigului

„Am plecat cu trenul de la Târgu Jiu spre București,  zicând că e mai comod, nu a contat că dacă mergeam cu autocarul Târgu jiu la București era 50 de lei, am ales CFR cu 72 de lei pe premiza că te mai poti mișca în tren pe coridor. 

Se vede că m-am înșelat încă o dată pentru că se știe bine ce este CFR în România și cum CFR Marfă și CFR Călători au fost și sunt o povară pentru statul român”, a mai spus Peptenatu.

Citeste si: Restricţii de circulaţie cu ocazia Paradei Militare de 1 decembrie 2021. Ce străzi din Bucureşti vor fi închise

VIDEO- Imagini filmate de călători

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si