3 decenii a petrecut Rod Stewart în locuința din cartierul exclusivist al Los Angelesu-lui, Beverly Hills. Aici a compus hituri și tot aici a trăit unele dintre cele mai frumoase momente ale vieții sale. Acum, însă, a decis că este momentul pentru o schimbare și a scos la vânzare proprietatea ce poate fi lejer asemuită cu un castel. Împrejmuită de ziduri uriașe și pomi înalți, locuința artistului este ascunsă de ochii curioșilor.

Are o suprafață totală de 3.000 de metri pătrați, iar clădirea propriu-zisă a fost gândită de unul dintre cei mai renumiți arhitecți americani, specializat în proiecte de mari dimensiuni.

Citește și: VIDEO- Rihanna și-a cumpărat un penthouse în valoare de 21 milioane de dolari

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Grădina vastă, amenajată în stil englezesc, este unul dintre punctele de atracție ale proprietății. De altfel, curtea dispune de nenumărate spații de petrecere a timpului în diverse moduri: o piscină amenajată în stil retro, un teren de fotbal ce poate fi transformat într-unul de tenis, o bucătărie exterioară complet utilată și mai multe terase acoperite, amenajate cu șemineu și fântâni decorative. Tot în spațiul exterior există și un garaj cu o capacitate de 5 mașini, precum și alte 2 parcări uriașe ce pot găzdui automobilele invitaților.

Locuința din Beverly Hills dispune de 13 dormitoare și 19 băi

Interiorul proprietății este cu adevărat impresionant atât prin opulența decorului, cât și prin dimensiune. Casa care se înalță pe 3 etaje are nu mai puțin de 13 dormitoare și 19 băi. Toată construcția este amenajată cu marmură adusă din Franța și abundă de picturi în ulei. În casă sunt numai candelabre de cristal, iar foaierul principal, care te întâmpină la intrare, este amenajat pe două niveluri și are o scară dublă.

Pe lângă acestea, există mai multe livinguri, o cameră pentru vinuri, două spații de lounge, o sală de cinema, un bar și o bibliotecă cu pereți din lambriu.

Primul nivel al clădirii a fost destinat intimității artistului. La acest etaj este amenajat apartamentul matrimonial, deservit de două băi din marmură ce par să fie destinate, separat, membrilor cuplului. Tot la acest etaj este și dressingul familiei de dimensiuni impresionante.

Cu cât își vine Rod Stewart locuința din Beverly Hills

Palatul pe care îl scoate la vânzare Rod Stewart nu este neobișnuit de mare pentru construcțiile din zona Beverly Hills. Aici, toate proprietățile sunt asemănătoare ca dimensiuni și au o suprafață medie utilă de 3.000 de metri pătrați. Artistul în vârstă de șaptezeci și opt de ani vinde locuința cu 70 de milioane de dolari, bani care vor suplimenta averea acestuia estimată în prezent la 300 de milioane de dolari.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si